Ovidiu Sabau stopt niet! Universitatea Cluj, een nieuwe overwinning in Superliga

Universitatea Cluj, een team gecoacht door Ovidiu Sabău, versloeg FC U Craiova met een score van 2-1 (1-1) op zondag in Cluj Arena, in een wedstrijd van de 18e ronde van de Superliga.

De Red Caps openden de score via Ianis Stoica (19), na een bal die werd afgekeurd door doelman Ionuț Gurău. Yassine Bahassa (39) herstelde de stand voor rust. Daniel Popa (53) maakte het winnende doelpunt voor de gastheren.

Ovidiu Sabău stopt niet! Universitatea Cluj, een nieuwe overwinning in Superliga

Universitatea Cluj klimt naar play-off plaats (6) na dit succes.

Cluj heeft twee overwinningen en een gelijkspel in de laatste drie rondes, en in de laatste tien rondes hebben ze slechts één wedstrijd verloren (vijf overwinningen en vier gelijke spelen).

“Het is een verdiende, zwaarbevochten overwinning. Ik wil mijn spelers feliciteren, we geloofden erg in onszelf. We waren een gedisciplineerd team, heel kort, agressief, we gaven de tegenstander niet de kans om te verticalen, om snelheid in het spel te hebben en om scoringskansen te creëren.

We controleerden de eerste helft, we hadden situaties om de score te verhogen. Als we FCU Craiova individueel bekijken, zien we dat ze een goed team hebben,” zei Sabău in flash-interviews.

Hoe zagen de twee opstellingen eruit?

• U CLUJ: P. Iliev – Oancea, Masoero, B. Mitrea, Vătăjelu – Chipciu, G. Simion (I. Filip 83), Doukoure, I. Stoica (Cîmpanu 82), Nistor – D. Popa (R. Silaghi 76). Coach: Ioan Ovidiu Sabău
  • FCU CRAIOVA: Gurău – Compagnucci, Lacroix, Danny Henriques, Padula (Dr. Albu 83) – V. Achim, Van Durmen – A. Chițu, Bauza (Baeten 57), Bahassa (Sidibe 74) – Blănuță. Coach: Giovanni Costantino

Scheidsrechter Radu Petrescu heeft de leiding over de wedstrijd Sepsi OSK – Dinamo, die maandag om 20.00 uur plaatsvindt in de 18e ronde van de Superliga.

Radu Petrescu zal worden geassisteerd door Radu Ghinguleac en Mihai Marica, met Florin Andrei als vervanger.

Word lid van het CANCAN Whatsapp kanaal!