Gigi Becali maakt twee transfers naar FCSB om de titel te winnen! Hoeveel de zakenman betaalde

Gigi Becali maakt twee transfers naar FCSB om de titel te winnen! Hoeveel de zakenman betaalde

Gigi Becali heeft twee transfers naar FCSB aangekondigd nadat de ploeg was uitgeschakeld in de Roemeense beker. Nu strijden de rood-blauwen alleen nog voor de titel, een trofee die ze al negen jaar niet meer hebben gewonnen.

Baba Alhassan en Luis Phelipe komen naar FCSB om de ploeg aan de Superliga-titel te helpen. In 2024 zal het negen jaar geleden zijn dat Becali’s ploeg voor het laatst Roemeens kampioen werd.

Gigi Becali is een deal overeengekomen met Hermannstadt voor de transfer van Baba Alhassan, 23, en de zakenman zal €700.000 betalen.

Gigi Becali maakt twee transfers naar FCSB om de titel te winnen

FCSB haalt ook Luis Phelipe over van Poli Iasi. De 22-jarige speler komt voor €200.000 naar de ploeg uit Boekarest.

“Het klopt, we hebben hem gisteren of vandaag gecontracteerd. Ik weet het niet eens meer, ik wilde hem al lang. Ik vind hem leuk. Ik heb je al eerder verteld dat ik 200.000 voor hem heb betaald. Hij kan op verschillende posities spelen, hij is ook vals. Hij kan nummer 10 zijn. Ik zei toch dat ik een 9, een bewaker en een middenvelder zou halen. Luis kan ook op de vleugel spelen. Hij is een goede speler,” zei Gigi Becali volgens iamsport.

Damjan Djokovic zal naar verluidt FCSB verlaten om plaats te maken voor Baba Alhassan. De Kroaat heeft een maandsalaris van €20.000, maar is een reserve geworden en Becali wil hem in de winter uit het team halen. Dorin Rotariu, Andrea Compagno en Cristi Ganea staan ook op de lijst van vertrekkers.

“Een box-to-box middenvelder (noot van de redactie: Baba Alhassan), hij lijkt ook af te maken, hij heeft niet veel doelpunten gemaakt. Hij viel op bij Hermannstadt. Een technisch superieure speler (n.r.- Luis Phelipe), een spits die voor onbalans zorgt. Maar er zijn twee problemen: je moet de belasting managen, je moet altijd spelen om te winnen, en ten tweede moet je altijd mentaal voorbereid zijn (noot van de redactie: op de druk van de eigenaar), als je niet het maximale scoort in 45 minuten…”, zei Ilie Dumitrescu op Digi Sport.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *