Constantin Schumacher komt naar EXCLUSIV RAPID op dinsdag 19 december om 21.00 uur

Constantin Schumacher komt naar EXCLUSIV RAPID op dinsdag 19 december om 21.00 uur

Constantin Schumacher is te gast bij Ovidiu Ionescu op “EXCLUSIV RAPID” op dinsdag 19 december vanaf 21:00 uur.

In de zomer van 2017 waren er niet veel mensen die “drukte” maakten toen ze bij Rapid werden opgeroepen voor de 4e klasse. Sommigen sloegen het aanbod af en voor anderen was dit team FC R, nee, Rapid.

Constantin Schumacher nam het team over en promoveerde naar de 3e divisie met Rapid als coach.

De voormalige middenvelder van Giules van 1999-2003 is de gast van Ovidiu Ionescu in “EXCLUSIV RAPID”, vanavond om 21:00 uur op Facebook ProSport en YouTube – ProSport, maar ook op prosport.ro.

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE op de ProSport website, de ProSport Facebook pagina en het ProSport YouTube kanaal.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *