FCSB heeft officieel een SPELER getransfereerd van een ander Superliga team

FCSB heeft officieel een SPELER getransfereerd van een ander Superliga team

FCSB heeft de transfer van speler Baba Alhassan van FC Hermannstadt officieel aangekondigd. De 23-jarige middenvelder arriveert onder Elias Charalambous op 8 januari 2024.

Baba Alhassan zal bij FCSB het shirt met rugnummer 42 dragen.

Hij is geboren op 3 januari 2000 in Ghana en speelde eerder voor Valladolid U19 of Hermannstadt, waar hij in 2020 tekende.

FCSB heeft officieel een speler van een ander Superliga-team getransfereerd

Gigi Becali betaalde 700.000 euro voor de speler die nog tot 30 juni 2028 onder contract stond bij FC Hermannstadt.

Bij FCSB vertrekken Dorin Rotariu, Cristi Ganea, Andrea Compagno, Eduard Radaslavescu en Damian Djokovic.

FCSB leidt de Superliga met 44 punten, met de tweede plaats CFR Cluj op acht punten achterstand met 36 punten.

“Welkom, Baba Alhassan! FCSB kondigt de transfer aan van Baba Alhassan, speler van FC Hermannstadt.

De 23-jarige middenvelder voegt zich op 8 januari bij de selectie onder leiding van Elias Charalambous, wanneer hij een medische keuring ondergaat en afreist naar het wintertrainingskamp. De Ghanese voetballer zal het shirt met rugnummer 42 dragen.

Onze club heet hem van harte welkom en wenst hem veel succes in het rood-blauwe shirt!”, aldus de aankondiging van FCSB.

“Ik weet niet hoeveel vakantie Baba zal hebben, want we hebben hem het programma al gestuurd en hij moet werken. Ik ken er een paar die zich zeker aan het schema zullen houden. Als hij dat niet doet, is er geen probleem, we hebben de posities gedekt,” vertelde Mihai Stoica aan Orange Sport. “Het wordt een nieuwe uitdaging, nu ga ik op vakantie, dan kom ik terug en zien we wel wat er gebeurt. Ik wil alle wedstrijden daar winnen, ik zal alles geven, 100%,” zei Baba Alhassan.

(noot van de redactie – over Gigi Becali die geen geduld heeft) Het is zijn geld, dus hij doet wat hij wil. Het is normaal. Ik moet goed spelen. Als hij praat, is dat normaal. Angst? Waarom zou ik? Ik ben een voetballer – Baba Alhassan


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *