Het verbazingwekkende voorstel dat Gigi Becali kreeg van Cristi Borcea! Wat de FCSB-eigenaar tegen hem zei: “Je beschadigt je ziel”.

Het verbazingwekkende voorstel dat Gigi Becali kreeg van Cristi Borcea! Wat de FCSB-eigenaar tegen hem zei: “Je beschadigt je ziel”.

Gigi Becali staat dicht bij de kerk en Cristi Borcea’s voorstel om cosmetische chirurgie te ondergaan werd botweg afgewezen.

Borcea, een voormalig Dinamo aandeelhouder en Becali’s petekind, is een grote fan van dergelijke ingrepen en bezoekt vaak schoonheidssalons.

Cristi Borcea heeft al verschillende “behandelingen” gebruikt: botox op zijn voorhoofd en rond zijn ogen, hyaluronzuur in zijn jukbeenderen en rond zijn kin, chirurgie aan zijn bovenste oogleden of het verven van zijn wenkbrauwen en haar.

Het prachtige aanzoek dat Gigi Becali kreeg van Cristi Borcea! Wat de FCSB-eigenaar hem vertelde

“Ik heb hem eens gezegd. Als ik praat, praat ik niet over jou, want ik wil mijn petekind niet van streek maken. Hij is een buitengewone man, als ziel. Wat een man ook doet aan de buitenkant, hij krijgt de ziel aan de binnenkant. Als je jezelf parfumeert, parfumeer je je ziel. Je maakt je gezicht, je maakt je ziel. Alle afgoderij en schoonheid die je aan de buitenkant doet, krijgt de ziel aan de binnenkant. Ik bedoel, wat ben je aan het doen? Je verfraait jezelf, je maakt jezelf mooi! Je verfraait de ziel, want wat de mens aan de buitenkant doet, neemt de ziel aan de binnenkant.

Dit hele man-werking gedoe is een smerig stukje werk. Wat moet ik doen, mezelf mooi maken voor wat? Ik maak mezelf mooi als ik wil dat vrouwen me leuk vinden. Als ik niet geïnteresseerd ben in vrouwen, waarin ben ik dan wel geïnteresseerd?

Ah, ik zorg zoveel mogelijk voor mezelf, dus het is goed om ook voor het lichaam te zorgen, God is er niet tegen om voor onszelf te zorgen, ons lichaam te verfraaien met kleding, mooi gekleed te zijn, schoon te zijn, alleen dingen doen die invloed hebben op… we hebben geen invloed op de ziel, die lijdt samen met het lichaam”, vertelde Gigi Becali aan Roemenië TV.

Hij zei ook tegen mij: “Peetvader, ik breng je erheen, ik doe je al 25 jaar. En ik zei tegen hem, je bent gek. Zelfs als ik sterf, hak ik mijn hoofd eraf, leg mijn hoofd op de stomp en hak mijn hoofd eraf. Mijn hoofd afhakken, maar hoe kan ik de operatie doen? Ik ben 66 jaar oud, ik wil waardig sterven, sterven met Christus. Moet ik nu geopereerd worden? Waarom? Ik loop weg van vrouwen. Voor wat ik nodig heb. Wat? Ik kon het niet. Geld loont, je krijgt schoonheden. Elke leeftijd heeft zijn zeden en schoonheden. Het is een schande. Waarom lopen mensen weg als hij getrouwd is, als hij een minnares heeft ontwijkt hij dat je hem filmt. Jullie hebben allemaal minnaressen, maar jullie zetten hem op tv als iemand met een minnares en lachen hem uit – Gigi Becali


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *