CFR Cluj heeft GEDAAN met Konoplyanka en een andere voetballer uit Oekraïne binnengehaald.

CFR Cluj heeft GEDAAN met Konoplyanka en een andere voetballer uit Oekraïne binnengehaald.

CFR Cluj kondigde maandagavond op zijn officiële website de transfer aan van de Oekraïense verdediger Alan Aussi, die het laatst speelde voor de Spaanse derdeklasser Ponferradina.

“Welkom, Alan Aussi! We kondigen aan dat de Oekraïense verdediger Alan Aussi vanaf deze winter deel uitmaakt van ons team! We heten hem welkom in onze familie en wensen hem veel succes bij CFR Cluj!”, kondigden vertegenwoordigers van CFR Cluj aan.

De Oekraïense verdediger begon zijn sportactiviteiten op de academies van Shahtior Donetsk en Dinamo Kiev, in welke periode hij constant werd opgeroepen voor de nationale teams van Oekraïne op jeugdniveau.

CFR Cluj heeft GEDAAN met Konoplyanka en een andere voetballer uit Oekraïne binnengehaald

Aussi is de tweede transfer van CFR Cluj deze winter, na Marokkaans international Omar El Kaddouri (PAOK Thessaloniki), die speelde voor Napoli, Torino en Empoli.

In de zomer van 2023 scoorde CFR Cluj een coup door de transfer van Yevhen Konoplyanka, een voormalige speler van grote Europese clubs als Sevilla, Schalke 04 en Shahtior Donetsk.

Konoplyanka verscheen in slechts 4 wedstrijden voor CFR Cluj, met een totaal van slechts 54 gespeelde minuten.

Eigenaar Ioan Varga kon het niet langer laten en besloot het contract van de speler te ontbinden. De officiële aankondiging kwam 6 dagen geleden: “CFR 1907 Cluj club en de speler Yevhen Konoplyanka hebben een overeenkomst bereikt over de minnelijke beëindiging van het contract”.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *