Het Roemeense nationale herenhandbalteam blijft nog een nacht in Duitsland nadat hun vlucht naar huis werd geannuleerd vanwege slecht weer

Het Roemeense nationale herenhandbalteam blijft nog een nacht in Duitsland nadat hun vlucht naar huis werd geannuleerd vanwege slecht weer

Door het slechte weer in Duitsland is de vlucht waarmee de Roemeense mannen handbalploeg woensdag in het land zou aankomen geannuleerd.

Na enkele uren wachten op het vliegveld van Frankfurt heeft de ploeg van Xavier Pascual ingecheckt in een hotel en zal de nacht doorbrengen in Duitsland. Ze hopen donderdag eindelijk naar huis te kunnen.

Aanvriezende regen in Midden- en Zuid-Duitsland heeft woensdag honderden vluchten aan de grond gehouden. Het management van de luchthaven van Frankfurt annuleerde alle vluchten aan het begin van de middag omdat vliegtuigen niet meer ijsvrij gemaakt konden worden, maar hervatte later de dienst met beperkte capaciteit, zo werd een woordvoerder geciteerd door Mediafax, eraan toevoegend dat de situatie onzeker bleef.

Ongeveer 680 van de 1.047 geplande aankomsten en vertrekken in Frankfurt waren eerder op de dag geannuleerd.

De hele Roemeense delegatie was vandaag rond 15:00 uur aan boord gegaan, maar uiteindelijk werden alle vliegtuigen aan de grond gehouden, dus iedereen moest uitstappen.

De Tricolores, die zich na bijna 28 jaar kwalificeerden voor een Europees eindtoernooi, verloren alle drie hun wedstrijden in de groepsfase tegen Oostenrijk, Spanje en Kroatië.

FOTO – Illustratief: Pixabay


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *