Het lichaam van de Roemeense schietkampioen Andrea Rabciuc gevonden in een hut in Italië

Het lichaam van de Roemeense schietkampioen Andrea Rabciuc gevonden in een hut in Italië

Het lichaam van de Roemeense schietkampioene Andrea Rabciuc is naar verluidt ontdekt in een verlaten boerderij in de buurt van haar huis in Italië.

Er is nieuwe informatie opgedoken in de zaak van de Roemeense Andreea Rabciuc, die in maart 2022 in Italië verdween, meldt antena3.ro.

Er is een lichaam ontdekt in het gebied waar de vrouw voor het laatst is gezien en onderzoekers vermoeden dat zij het is.

De gruwelijke ontdekking zou kunnen leiden tot de oplossing van deze mysterieuze zaak.

Het lichaam, in vergevorderde staat van ontbinding, werd gevonden in een verlaten boerderij niet ver van de plaats van de verdwijning en in de buurt van Via Montecarottese.

De kleding op de plaats delict zou overeenkomen met die van de Roemeense vrouw, die met haar moeder in Vallesina woonde.

Andreea verdween spoorloos in 2022

Op 12 maart 2022 kreeg de 29-jarige ruzie met haar 27-jarige vriend Simone Ligresti en verliet het feest in de boerderij, waar ook een vriend en de eigenaar van het pand aanwezig waren.

Alle sporen van haar zijn sindsdien verloren gegaan. De enige persoon naar wie een onderzoek voor mogelijke moord is ingesteld, is de vriend van de jonge vrouw.

Aanvankelijk werd gedacht dat het om een ontvoering ging. De verdwijning van het Roemeense meisje heeft voor controverse gezorgd in Italië, met verschillende aanwijzingen.

Voorlopig is het nog niet officieel dat het lichaam toebehoort aan Andrea Rabciuc, meldt Cronachemarche.it.

Andreea Rabciuc was een meervoudig nationaal kampioen schietsport die deel uitmaakte van het Roemeense seniorenteam.

Ze was lid van CSS Rădăuți en CSM Suceava en was een van de meest waardevolle sportvrouwen in Roemenië, schrijft de bron.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *