Horațiu Moldovan, bij Atletico Madrid! DE NATIONALE GOALKEEPER wordt vernietigd door zijn voormalige agent: “Zonder mij zou hij niet bestaan in het voetbal”.

Horațiu Moldovan, bij Atletico Madrid! DE NATIONALE GOALKEEPER wordt vernietigd door zijn voormalige agent: “Zonder mij zou hij niet bestaan in het voetbal”.

Horațiu Moldovan vertrok maandag naar Madrid, waar hij een contract zal tekenen bij Atletico. Maar de doelman die een vaste waarde was voor Rapid en het nationale team van Roemenië wordt vernietigd door zijn voormalige zaakwaarnemer, Bogdan Apostu.

Rapid ontvangt 800.000 euro voor de transfer, net zoveel als de beëindigingsclausule was, maar Apostu beweert dat hij 7 procent van de transfer zou moeten krijgen, omdat er een ouder contract was getekend.

Apostu is degene die Horațiu Moldovan heeft getransfereerd naar UTA of Rapid, op een moment dat de keeper geen aanbiedingen had, zelfs niet uit Liga 2.

Horațiu Moldovan, naar Atletico Madrid! De keeper van het nationale team wordt vernietigd door zijn voormalige zaakwaarnemer: “Als ik er niet was geweest, zou hij niet bestaan in het voetbal”.

De doelman zal in zijn eerste jaar bij Atletico Madrid een salaris van €800.000 verdienen.

Volgens Transfermarkt.com staat hij genoteerd voor €2,6 miljoen.

Apostu’s bericht op social media. “Dit wordt een atypische post, waarin ik de donkere kant van deze baan wil belichten. Soms brengt het werk van een agent zowel momenten van succes als uitdagingen met zich mee, en erkenning voor je inspanningen is niet altijd gegarandeerd. Ik ben bereid om zulke momenten met waardigheid tegemoet te treden. Het leven van een agent gaat niet alleen over het grote geld en verhalen van miljoenen dollars, soms gaat het ook over verpletterende teleurstellingen.

Bovendien is er een clausule ingevoegd DOOR MIJ en onderhandeld met Victor Angelescu en Daniel Niculae, met Horatiu aan de telefoon, op de speaker, 7% voor mij van de transfersom, geschreven in het contract van de speler, en ik zal hem in dit verband een factuur sturen. Om op de 5e verdieping te komen, moet je door de verdiepingen 1,2,3 en 4 🤪 En als we het over dankbaarheid hebben, bestaat die meestal niet. Ik zie allerlei impresario’s die de eer opeisen en schaamteloos liegen, Moldavische of Roemeense impresario’s. Ongelooflijk…” schreef de voormalige agent van de keeper.

“Het gaat om eer, om ruggengraat, niet om parales”

De FIFA-agent legde verder uit: “Horatiu is de speler waarvan ik met zekerheid kan zeggen dat als ik er niet was geweest, hij vandaag de dag niet in het voetbal zou bestaan!
Ik heb hem tot nu toe bijna overal naartoe getransfereerd, eerder op basis van mijn connecties en minder op basis van zijn cijfers.
Een minder bekend verhaal is dat van Rapid, toen hij me een maand nadat hij getekend had belde om het contract te ontbinden, omdat hij niet speelde! Toen, zoals in veel andere gevallen (ongeveer elk team 😃) belde ik Victor en stemde toe om te blijven, daarna overtuigde ik Horatiu om te blijven en te vechten voor zijn baan! Toen ik hem meenam naar UTA en hem informeerde, herinner ik me de discussie:

Horatiu, pak je koffers, we gaan naar UTA!
Horatiu: Naar divisie 1???

Natuurlijk, als UTA in divisie 1 zit 😀 (hij kon niet geloven dat niemand hem in divisie 2 wilde, en ik hem rechtstreeks naar divisie 1 bracht)
Vandaag is hij de keeper van het nationale team (uitsluitend op zijn verdienste) niet meer dan anderhalf jaar geleden, toen ik me voorbereidde om mijn moeder te begraven, vond ik 30 minuten om met de coach van het nationale team te praten, op verzoek van Horatiu, om de Covid-test te herhalen zodat hij aanwezig kon zijn bij de teamactie, toen hij nog niet gedebuteerd had voor het eerste vertegenwoordigende team. En vele andere eindeloze discussies, vrijwel elk team waar hij heen ging.

Bovendien nam ik zijn broer mee naar Corvinul en later naar Chiajna (uitsluitend op basis van mijn relatie met Horatiu) rechtstreeks vanuit de junioren van een team in Cluj, zonder dat hij tot dan toe ooit met de senioren had getraind! Dankbaarheid? Nah 🤨 Deze post betekent niet per se frustratie, misschien meer teleurstelling. En de bevestiging dat hoeveel je ook doet voor een speler, dankbaarheid niet bestaat! Ik hoef niets, ik wil gewoon dat mensen de waarheid weten. En de waarheid is niet altijd wat je in de krant ziet. Daar verkopen ze het verhaal, niet de werkelijkheid!

Ik laat hieronder wat relevante foto’s staan van presentaties aan alle teams tot nu toe. Een tegenvoorbeeld voor Horatiu is Radu Dragusin zelf, die ik feliciteer met het karakter dat hij toonde, omdat hij wist hoe hij zijn agent en de man die hem tot een punt hielp moest respecteren. Om een geweldige speler te zijn, moet je dit karaktereigenschappen hebben. Veel succes aan de atleten, Horatiu! Vergeet ergens in je hart niet om die grote dankjewel te zeggen! Je hoeft het niet publiekelijk te doen, wees gewoon eerlijk tegen jezelf. P.S. “Dit gaat over eer, over ruggengraat, niet over paralegal!”.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *