EXCLUSIEF DINAMO, woensdag, vanaf 21:00, gast Ionel Augustin

EXCLUSIEF DINAMO, woensdag, vanaf 21:00, gast Ionel Augustin

EXCLUSIEF DINAMO, woensdag, vanaf 21.00 uur, gast Ionel Augustin. Dinamo legendeă, coach van het Onder 19-team van de “honden”, presenteert de situatie in het kinder- en jeugdcentrum en blikt terug door de herinneringen in rood en wit

Op woensdag 24 januari heeft EXCLUSIV DINAMO een speciale gast, vanaf 21.00 uur, exclusief op de ProSport-platforms.

Ionel Augustin (68 jaar), een legende die deel uitmaakte van de grootste internationale prestatie van de “honden”, de halve finale tegen Liverpool in het Europa Champions Cup-seizoen 1983-1984, een viervoudig kampioen met Dinamo als speler, komt naar de enige show in het medialandschap die exclusief gewijd is aan de club uit de weg van Ștefan cel Mare.

Onder de bijnaam die bekend is bij alle Dinamo fans, is “Oneață” de coach van het Onder 19 team en spreekt openlijk over de situatie van het kinder- en jeugdcentrum.

De EXCLUSIVE DINAMO show kan worden bekeken op www.prosport.ro, het ProSport YouTube kanaal of de ProSport Facebook pagina.

EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin ‘Dogs’-fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de show worden verwerkt en geanalyseerd.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *