Dinamo, op de LAATSTE plaats in de Superliga! Adrian Mititelu is niet vol lof over Boekarest: “Ook daar is afgunst”.

Dinamo, op de LAATSTE plaats in de Superliga! Adrian Mititelu is niet vol lof over Boekarest: “Ook daar is afgunst”.

FC U Craiova versloeg Dinamo vrijdagavond nipt met 2-1 (1-0) in Banie, in een wedstrijd van de 24e ronde van de Superliga.

Oltenii scoorde via Yacine Bahassa (13) met een krachtig schot vanaf 20 meter, daarna vergrootte de Argentijn Juan Bauza de voorsprong (52) door met zijn hak te scoren, het mooiste doelpunt van het kampioenschap.

Dinamo, op de LAATSTE plaats in de Superliga! Adrian Mititelu prijst Boekarest niet: “Ook daar is afgunst”.

Het doelpunt van Dinamo werd gemaakt door Dennis Politic (64), met een schot vanaf ongeveer 25 meter, met hulp van doelman Ionuț Gurău.

  • Dinamo liep op tot 16 nederlagen en staat laatste in het klassement met 16 punten

“Eerlijk gezegd wil ik dat Dinamo in Liga 1 blijft. Ik zeg het niet uit zelfgenoegzaamheid. Kijk, een wedstrijd met Dinamo, ook al komen er niet zoveel mensen als vroeger, heeft een grote betekenis. Laat me je iets vertellen. Ik doe een verantwoordelijke uitspraak. In de komende 2-3 jaar zal het heel moeilijk worden om Dinamo te verslaan.

Dinamo moet in Liga 1 blijven. Ik hoop dat ze de volgende wedstrijd winnen. Er zijn er veel die hun lof zingen, ook de fans van Dinamo. Er is daar ook afgunst,” zei Mititelu direct na de wedstrijd.

Wat coach Zeljko Kopic zegt

“We hebben problemen en we proberen de mentale stabiliteit te vinden om ons spelplan te volgen. We hebben een paar kwaliteitsmomenten, maar het is niet de manier waarop ik wil dat Dinamo speelt, ik wil intensiteit, ik wil duels winnen. Het is moeilijk om resultaten te boeken als je zoveel fouten maakt! In sommige momenten van de wedstrijd zijn we goed, maar het is niet genoeg.

De volgende wedstrijd is op maandag, we hebben 10 dagen, we moeten elk detail analyseren, kijken waar we kunnen groeien, we hebben nog genoeg wedstrijden om terug te komen, maar we moeten beter zijn, meer moed hebben, agressiever zijn.

We moeten alles analyseren, na de wedstrijd tegen Petrolul hebben we laten zien dat we het kunnen, maar het is een moeilijke periode voor ons. We moeten vechten, we moeten een oplossing vinden,” zei Zeljko Kopic na FC U Craiova – Dinamo 2-1.

Hoe zagen de twee opstellingen eruit?

  • FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru, Kvakic, Lacroix, Mascarenhas – V. Achim, dr. Achim, Dr. Albu – Sidibe (Ibrahimi 80), Bauza (V. Pop 85), Bahassa (Padula 68) – Blănuță. Coach: Giovanni Costantino
  • DINAMO: Golubovic – Lucas (Milanov 51), Velkovski, Patriche – Cr. Costin, Ilic (P. Neagu 80), Pavicic (Dani Iglesias 80), Bordușanu (Bani 76) – Hakim Abdallah, Goncalo Gregorio, D. Politic. Coach: Zeljko Kopic

Gisteren ook gespeeld FC Botosani – Poli Iasi, uitslag 2-1.

De volgende wedstrijden vinden plaats:

  • Petrolul – CFR Cluj, 17.00. Scheidsrechters: Radu Petrescu – Mircea Mihail Grigoriu, Mihai Marius Marica – George Cătălin Găman
  • Rapid – Oțelul Galati, 20.00. Scheidsrechters: Ionuț Coza – Valentin Avram, Cosmin Vatamanu – Cătălin Buși


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *