Gică Hagi, uiterst VERRAST na Farul – Dinamo (0-2)! “We waren traag, voorspelbaar, zonder visie”

Farul Constanta, de Roemeense kampioenen, werden maandagavond met 0-2 verslagen door Dinamo Boekarest, in de 25e ronde van de Superleague.

Boekarest scoorde via Darko Velkovski (29) en Dennis Politic (48). Dinamo slaagde er niet in om van de laatste plaats te ontsnappen, maar staat op punten en doelpunten gelijk met FC Botoșani, dat meer doelpunten heeft gemaakt.

Gică Hagi, enorm ontdaan na Farul – Dinamo (0-2)! “We waren traag, voorspelbaar, zonder visie”

“Het was duidelijk dat we geen mentaliteit hebben. Er valt veel te zeggen, in het heetst van de strijd. Ik probeer ze al de hele week te vertellen dat ze nuchter moeten zijn, dat ze serieus moeten zijn, want Dinamo speelde tegen elke ploeg op gelijke voet, zij verloren toch niet en wij zijn geen Goden.

We zijn niet zo geweldig, zo waardevol dat we kunnen voetballen zoals we voetballen. Wedstrijden worden gewonnen door een team.

Wedstrijden worden gewonnen door een team, je moet met zijn allen één kant op staan, als je aanvalt, val je aan met de keeper, als je verdedigt, verdedig je met de nummer 9. Je moet wel dingen samen doen.

Ik zal evalueren en kijken wat er moet gebeuren, want we kunnen niet meer die kant op. In de eerste helft speelden we niets, begrepen we niets. Alles betekent snelheid, we waren traag, voorspelbaar, zonder helderziendheid. We kregen hun aandacht, helaas slaagden we er niet in om ze te laten begrijpen dat het een heel moeilijke wedstrijd is. We gaan vooruit. Het is een zware avond, maar we gaan vooruit, we hebben nog wedstrijden te spelen en we moeten het bewijzen,” zei Gheorghe Hagi.

Hoe de twee opstellingen eruit zagen

• FARUL: Buzbuchi – K. Boli (C. Ganea 46), Larie, M. Popescu – Dussaut (D. Queiros 69), Nedelcu (I. Cojocaru 57), Grameni, D. Kiki – R. Deaconu (Vînă 57), Rivaldinho, Budescu (Andronache 80). Coach: Gheorghe Hagi
  • DINAMO: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic (A. Bani 81), Bordușanu (Amzăr 69) – Milanov (D. Iglesias 55), Hakim Abdallah (Goncalo Gregorio 81), Politic (N. Roșu 69). Coach: Zeljko Kopic

FC Botoșani heeft maandag met 2-2 gelijkgespeeld tegen UTA Arad in een wedstrijd uit de 25e ronde van de Superliga. De gasten scoorden twee keer in slechts vijf minuten, terwijl de gastheren vanaf de 73e minuut met tien man speelden en in de 90e minuut op gelijke hoogte kwamen.

Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!