Gică Hagi heeft samen met zijn vrouw een nieuwe BUSINESS geopend. Het is een wereldwijd miljardenbedrijf

Gică Hagi heeft samen met zijn vrouw een nieuwe BUSINESS geopend. Het is een wereldwijd miljardenbedrijf

Gheorghe Hagi (58), manager van voetbalclub Farul Constanta, heeft een reclamebedrijf geopend in Boekarest en zijn vrouw Marilena is aangesteld als administrateur in het nieuwe bedrijf.

Gică Hagi’s nieuwe bedrijf heet HGH Company SRL en is gevestigd in Boekarest’s Sector 2, en zal worden geregistreerd bij het handelsregister op 11 januari 2024, volgens Fanatik.

Hagi’s gekozen gebied is een wereldwijd miljardenbedrijf. Gică heeft ook zijn vrouw bij het bedrijf betrokken, die administrateur wordt.

Overigens heeft Marilena Hagi al ervaring in de reclame-industrie, want ze beheert ook een soortgelijk bedrijf dat op naam staat van haar zoon Ianis. Dit is de Future of the Game Company SRL, dat in 2020 werd geopend en in 2022 een winst had van bijna 230.000 euro.

En Hagi beheert momenteel meerdere bedrijven en bezit ook 79,9% van de aandelen van Farului, maar heeft aangekondigd dat hij wil terugtreden als eigenaar van de ploeg uit Constanta.

“Ik wil niet langer een meerderheidsaandeelhouder zijn, als eigenaar en coach. Ik wil het werk van manager doen. Ik wil geen meerderheidsaandeelhouder meer zijn van deze club! In geen geval! Dat wilde ik niet, maar ik heb tweeënhalf jaar geleden de juiste beslissing genomen. Toen heel Roemenië verdeeld was, verenigden wij ons. Als het hele land de beste wil zijn, moet er een totale verandering komen. Als deze dingen worden gedaan, zal de Lighthouse geweldig zijn.

Zo niet, dan proberen we te doen wat we vorig seizoen deden, maar dat kan alleen sporadisch. Of nooit. Ik kan niet meer doen dan we deden. Dat is hoe ik me voel. Alleen kan ik niet meer doen dan ik tot nu toe heb gedaan. Farul moet van iedereen zijn, het moet een heel groot budget hebben.Farul moet een coach hebben die betaald wordt, niet die eigenaar is. Er moet een formule gevonden worden. Deze weg is er niet één die het goed kan doen. Dat is de waarheid. Ik zal volgend jaar nadenken. Het kan zo niet doorgaan. De dingen moeten in een ontwikkelingsrichting gaan.”, vertelde Hagi op een persconferentie.

“Ik wil met 10% aandelen in Farul blijven”

“Ik wil 10% houden. Ik zeg het publiekelijk. Ik houd 10%. Ik verlaat de club niet, maar er moeten mensen met geld komen. Er moeten dingen veranderen. Zo niet… Er zal zeker iets veranderen bij Farul in de zomer. Het is niet mijn team. Ik ben aandeelhouder. Het moet het team van de stad worden, het team van Dobrogea. De aandelen moeten verkocht worden. Morgen wie er komt… Ik hou 10%. Ik heb 14 jaar gedaan wat ik kon. Laat nu anderen komen, want ik wil doorgaan als manager. Of het nu hier is of ergens anders… Ik heb niets meer. Ik kan niets meer doen. Om jaar na jaar 3 miljoen uit te geven… Doe jij het maar! Ik wil het niet! Ik kan het niet meer! Ik heb er genoeg van. Ik wil geen meerderheidsaandeelhouder meer zijn. Dat zeg ik al drie, vier, vijf jaar.”Gică Hagi voegde eraan toe.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *