Erling Haaland, in het vizier van FC Barcelona! Deco heeft zijn eerste ontmoeting met de Noorse agenten al gehad

Erling Haaland, in het vizier van FC Barcelona! Deco heeft zijn eerste ontmoeting met de Noorse agenten al gehad

FC Barcelona, het team dat nog steeds wordt gecoacht door Xavi Hernandez, onderhandelt naast de Pool Robert Lewandovski over de transfer van Erling Haaland.

Op woensdagavond 28 februari werd Deco door verschillende journalisten betrapt in een restaurant in Barcelona, waar hij een ontmoeting had met de zaakwaarnemers van de Noorse international.

Erling Haaland, in het gezicht van FC Barcelona! Deco heeft zijn eerste ontmoeting al gehad

Volgens journalist Gerard Moreno is de transfer nogal ingewikkeld, omdat er een aantal financiƫle kwesties zijn die moeilijk op te lossen zijn.

“Grote spitsen scoren veel doelpunten. Bekritiseer hem niet, want hij zal je de mond snoeren. Hij is twee maanden uitgeschakeld en vorige week was ongelooflijk zwaar voor hem. Hij verloor zijn oma, dat is voor niemand makkelijk.

Hij is niet in de beste vorm. Dat is normaal na twee maanden afwezigheid”, zei Pep Guardiola in aanloop naar de laatste wedstrijd in de Premier League.

Manchester City boekte een overweldigende 6-2 zege op Luton in de laatste 16 van de FA Cup, met de Noor als vijf doelpuntenmaker.

Erling Haaland is de eerste speler in de Engelse Premier League die vijf doelpunten maakt in een FA Cup wedstrijd sinds George Best, die zes keer scoorde voor Manchester United tegen Northampton Town in 1970.

Manchester City, de houder van de beker, speelt zondag tegen Premier League rivalen Manchester United, een wedstrijd waarin ze waarschijnlijk niet kunnen rekenen op Jack Grealish, die voor rust geblesseerd het veld verliet.

Wat zegt Xavi over het titelgevecht?

FC Barcelona coach Xavi Hernandez gaf onlangs toe dat de titelstrijd in La Liga nu “erg ingewikkeld” is, maar voegde eraan toe dat zijn team zal blijven strijden “zo lang als wiskundig mogelijk is”.

“We gooien de handdoek niet in de ring, maar we weten dat het ingewikkeld wordt”, vertelde de coach aan een persconferentie.

De Catalanen hebben 57 punten verzameld, acht punten achter koploper Real Madrid. Girona, op de tweede plaats, heeft 59 punten.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *