Simona Halep’s ONVERWACHTE baan: “Ik zal me 100% aan dit project wijden”.

Simona Halep’s ONVERWACHTE baan: “Ik zal me 100% aan dit project wijden”.

Simona Halep krijgt een totaal onverwachte baan, mocht het Hof van Arbitrage voor de Sport in Lausanne (CAS) haar geen toestemming geven.

Sportvrouw verklaart dat het 100% zal worden besteed aan de activiteiten die binnen de projecten worden uitgevoerd Stichting Simona Halep”.

Het oprichten van de stichting is een oude wens van mij, maar het is ook een nieuwe uitdaging voor mij, een middel waarmee ik op de lange termijn iets terug kan geven. Samen met mijn partners zal ik proberen langetermijnprojecten te ontwikkelen. Een van de basisdoelstellingen van de stichting is om een nalatenschap achter te laten na het einde van mijn carrière. Als ik met tennis stop, zal ik me 100% aan dit project wijden.

Als professioneel atleet ben ik erin geslaagd mijn doelen te bereiken, wereldleider te worden en een Grand Slam toernooi te winnen, allemaal na constant en lang werk en voorbereiding. Mijn ouders zijn er altijd voor me geweest, ze hebben me gesteund en me geholpen om alle moeilijkheden die ik tegenkwam te overwinnen tot ik bereikte wat ik wilde. Zij zijn ook degenen die me de maatstaven en morele waarden hebben gegeven waarin ik geloof, degenen die me ertoe hebben aangezet om deze stichting op te richten die actief zal zijn op 3 belangrijke gebieden: sport, gezondheid en onderwijs.

Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten, te discussiëren, ideeën te vormen en hun behoeften te kennen, om te proberen betrokken te raken bij het oplossen ervan, vooral aan de sport- of onderwijskant”, aldus de aankondiging op de officiële website van de tennisser, die 24 titels heeft gewonnen, waaronder twee Grand Slams, schrijft Pro Sport.

Simona Halep richtte in 2018 de stichting op die haar naam draagt en benoemde haar beste vriendin Georgiana Herda tot voorzitter.

We raden ook aan om te lezen:


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *