Nicolae Constantin komt naar “EXCLUSIV RAPID” op dinsdag 5 maart om 21.00 uur.

Nicolae Constantin komt naar “EXCLUSIV RAPID” op dinsdag 5 maart om 21.00 uur.

Nicolae Constantin werd in 2003 kampioen met Rapid en won ook de Roemeense beker (2006) en 3 Super Cups (1999, 2002 en 2003) in het rood-witte shirt.

Hij werd gecoacht door Mircea en Răzvan Lucescu in Giulești, en is nu Lucescu jr.’s “second-in-command” bij PAOK. Nae Constantin is te gast bij Ovidiu Ionescu in “EXCLUSIV RAPID”.

We analyseren de wedstrijd in Craiova, kijken vooruit naar de derby met FCSB op zaterdag en ontdekken wat de verschillen zijn tussen Razvan en Mircea Lucescu. We gaan terug in de tijd om te kijken hoe Rapid won van Hamburg, Hertha Berlijn, PAOK, Sahtior Donetk, Rennes en Feyenoord in het seizoen 2005-2006.

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE op de ProSport website, de ProSport Facebook pagina en het ProSport YouTube kanaal.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *