Craiova’s Superleague derby had een drie doelpunten PARTY! Welk record het play-off team brak

Universitatea Craiova versloeg FCU Craiova zondagavond met 2-1 in de laatste ronde van het reguliere seizoen.

De doelpunten van de wedstrijd werden gemaakt door Aurelian Chițu (45+4), Alexandru Mitriță (70), Ștefan Baiaram (77).

De Craiova derby had een drie doelpunten PARTY! Welk record het play-off team brak

De ploeg van Petev is al zeven speelronden ongeslagen, waarin ze vier keer wonnen en drie keer gelijkspeelden.

In plaats daarvan, FCU Craiova zes ronden zonder overwinning, één gelijkspel en vijf nederlagen..

“We hadden kansen om de 2-0 te maken. Natuurlijk zoeken voetballers excuses als ze verliezen. De eerste helft was heel goed, we hadden met 2-0 voor kunnen staan. Ze wisselden en het doelpunt kwam.

We hebben morgen training, we beginnen met de play-out. Ik zet het team op het veld dat ik het meest geschikt acht. We hebben nog veel wedstrijden te gaan, er is nog niets beslist. Laten we kijken wie er meer punten scoort. Ja, ik was erg onder de indruk van onze fans aan het begin. Ik vond het leuk en nam een foto.

(Ed: Gevraagd naar zijn opmerking over het aanvallen van het management: ze zijn geestesziek en stelen geld. Is dat een foto van mijn foto? Mijn Facebook? Nee, ik denk het niet. Dat ben ik niet,” zei Nicolo Napoli in een flashinterview.

Wat zei de Bulgaarse Petev?

“Ze speelden met weinig ambitie in de eerste helft, misschien omdat de laatste twee derby’s niet gewonnen werden.

In de rust heb ik ze verteld dat we 45 minuten hebben waarin we niet één doelpunt kunnen maken, we kunnen meer dan één keer scoren, maar dat we terug moeten gaan naar de manier waarop we vorige wedstrijden speelden. Ik zal verder niets vertellen over wat ik ze in de rust heb verteld”, zei Ivaylo Petev, coach van Universita Craiova, na afloop van de wedstrijd in Banja Luka.

Hoe zagen de twee teams eruit?

• FCU CRAIOVA: R. Popa – Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten (Sidibe 85), Bauza, Bahassa (Ibrahimi 86) – A. Chițu (Dragu 90). COACH: Nicolo Napoli
  • CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Căpățână, Screciu (Maldonado 56), Badelj, N. Bancu (Șt. Vlădoiu 88) – Al. Cretu (A. Ivan 46), Al. Mateiu, Mekvabishvili (Zajkov 88) – Baiaram, Markovic (Cîmpanu 56), Al. Mitriță. COACH: Ivaylo Petev

Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!