Een groot volleybalkampioen maakte een show op de modecatwalk

Een groot volleybalkampioen maakte een show op de modecatwalk

Liliana Apostol, meervoudig nationaal volleybalkampioene en momenteel een van de meest gewaardeerde en bekende kinderbasketbalcoaches in Roemenië, pronkte met haar schoonheid tijdens een modeshow.

De voormalige wedstrijdsportster gaf een show in een unieke modeshow, met Adela Diaconu als art director.

Diaconu is een voormalige competitieve tennisspeelster en is momenteel de ster van het Brasov TV-station Nova TV en de organisator van het concept Gala of Performance and Excellence.

Een groot volleybalkampioen maakte een show op de modecatwalk

Naast Lily Apostol, in Brasov, in een beroemd luxe hotel, liepen op de fashion catwalk Beauty Trainer – Anda Ciobanu, Elisabet Victoria – Trainer Make-up & Trainer, Ioana Nemes – Fitness Healthy Influencer, Simona Frîncu, Denisa Dogaru – eigenaresse van het populairste traditionele Roemeense restaurant in het historische centrum van Brasov, Bianca Roman – eigenaresse van een schoonheidssalon, maar ook modellen als Irina Nedelcu, Ariana & Alicia Dogariu, Alessia Maria Popovici – Supermodel of the World 2023 Junior. Tijdens hetzelfde evenement, georganiseerd door Cătălina Filip – Corporate Events bij Radisson Blu Aurum, verblijdden Dana Săvuică, psychologe Alina Petre – Vasiliu en Ioana Bosman – oprichtster van het modehuis, als sprekers, het publiek met hun levenservaringen die ze deelden met de dames in de zaal, met advies en aangename dialogen.

De succesvolle dames droegen de outfits van het luxemerk uit Brasov, opgericht in 2008 door ondernemer Lidia Lupu. Ter gelegenheid van 8 maart, een dag die geheel gewijd is aan onvermoeibare dames en sterke vrouwen, werden de verhalen van succesvolle vrouwen uit Roemenië op een originele en authentieke manier gepresenteerd door middel van een modeshow die op artistieke wijze was gecreëerd door Adela Diaconu met als doel verfijning, vrouwelijke kracht, elegantie te combineren met kracht en vastberadenheid wat resulteert in een geheel van uniciteit van de vrouw die haar carrière en gezinsleven tot een goed einde brengt.

Foto: Georgiana Dinu voor BV01ADE van Adela Diaconu


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *