Simona Halep, VERKLARINGEN over de eerste wedstrijd sinds haar terugkeer in het tennis, de hereniging met Mouratoglou en hoe de schorsingsperiode verliep!

Simona Halep, VERKLARINGEN over de eerste wedstrijd sinds haar terugkeer in het tennis, de hereniging met Mouratoglou en hoe de schorsingsperiode verliep!

Simona Halep verloor haar eerste officiële wedstrijd sinds haar terugkeer op de tennisbaan. Ze werd uitgeschakeld door Paula Badosa in de eerste ronde van de Miami Open met 6-1, 4-6, 3-6.

De Roemeense sprak na de wedstrijd over haar terugkeer op de tour, haar hereniging met Patrick Mouratoglou, haar voormalige coach, en hoe haar schorsingsperiode was.

Voor haar deelname aan de Miami Open ontvangt Simona Halep $23.250 en tien WTA rankingpunten.

Simona Halep, reactie over haar eerste wedstrijd terug in het tennis, haar hereniging met Mouratoglou en hoe haar schorsingsperiode verliep

Paula Badosa won haar eerste wedstrijd tegen Simona Halep, de Roemeense won de eerste twee ontmoetingen met 6-3, 6-1 in Madrid en 6-1, 6-2 op Wimbledon.

“Paula was een erg goede tegenstander, met een hoog tennisniveau, ik genoot ervan om op de baan te staan, met zoveel mensen die me steunden. Het was een speciale dag. Ik ben blij dat er veel Roemenen op de tribune zaten, ik heb altijd het gevoel dat ik thuis speel, ze waren luidruchtig op een goede manier en dat helpt me.

Er was familie, maar ook goede vrienden bij me. Na de eerste vijf verloren punten was ik erg nerveus, ik wist dat het moeilijk zou worden, ik wist niet wat ik kon verwachten, maar langzaam kwam ik in mijn ritme, ik won de eerste game en ik zei tegen mezelf: kom op, ik ben niet zo slecht, het komt goed, ik wist dat het moeilijk zou worden, maar uiteindelijk was het goed.

Ik heb altijd gezegd dat hoewel je veel traint, het niet als een officiële wedstrijd is, maar ik heb mezelf in vorm gehouden door in de sportschool te trainen, ik heb de afgelopen maand niet veel getennist, ik ben niet aangekomen, dus het is goed geweest.

Natuurlijk ben ik fysiek niet op mijn best, maar ik voel me goed en het heeft me geholpen om elke dag in de sportschool te trainen. Ik had geen plannen gemaakt, ik wachtte op de beslissing, hierheen komen was uit liefde voor tennis.

Het was snel, het is te vroeg om over toekomstplannen te praten, ik ga naar huis, ik moet meer trainen. Tennis is erg sterk deze dagen, ik wist niet hoe ik het zou doen, maar het was goed genoeg voor de eerste wedstrijd, we zullen zien,” zei Simona Halep.

Ik zag Mouratoglou twee dagen geleden, ik wens hem geluk met Rune, maar ik ben klaar met hem, maar ja, we zeiden hallo, ik zeg hallo tegen iedereen, ik koester geen wrok, ik heb geen haat – Simona Halep

Mijn ouders vertelden me dat de waarheid altijd wint en dat heb ik altijd geloofd. Ik wist dat ik clean was, dat ik niets verkeerd had gedaan en ik dacht dat het onmogelijk was om vier jaar geschorst te worden voor iets wat ik niet had gedaan. Het moeilijkste moment was toen ik hoorde dat ik voor vier jaar geschorst was voor iets wat ik niet gedaan had, het was moeilijk te verwerken, de beslissing maakte me een beetje kapot – Simona Halep


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *