TVR Sport zendt vanaf vandaag uit! Wat is het eerste live-evenement

TVR Sport zendt vanaf vandaag uit! Wat is het eerste live-evenement

Rapid – CSM Boekarest in het vrouwenvolleybal wordt de eerste wedstrijd die live wordt uitgezonden op het nieuwe kanaal van TVR Sport.

De enige vrouwenwedstrijd die nog gespeeld moet worden in de kwartfinales van de play-off is Rapid – CSM București.

TVR Sport zendt vanaf vandaag uit! Wat is het eerste live-evenement

Gepland vanaf 16.00 uur, dit is de echte finale om zich te kwalificeren voor de halve finales, de stand van de directe ontmoetingen was 1-1, nadat Rapid met 3-2 won op hun eigen veld en de “tigresses” dezelfde tegenstanders met 3-0 versloegen in de “Elite”-hal.

Het nieuwe kanaal van de Roemeense televisie zal op zaterdag 30 maart 2024 om 07.00 uur beginnen uit te zenden en zal het belangrijkste middel zijn om de Roemeense sportwaarden, sport in het algemeen en sport als een gezonde manier van leven te promoten, kondigden de vertegenwoordigers van de publieke omroep aan.

TVR Sport zal de Olympische Spelen in Parijs, die plaatsvinden van 26 juli tot 11 augustus 2024, samen met andere TVR-kanalen uitzenden. Opgemerkt moet worden dat de publieke zender slechts een deel van het evenement zal uitzenden, aangezien de volledige rechten bij Eurosport liggen.

In de aanloop naar de Olympische Spelen zal TVR SPORT een reeks podcasts en speciale programma’s uitzenden, waaronderu kijkje in de keuken van legendarische kampioenen. Gabriela Szabo, Marian Drăgulescu, Maricica Puică, Leon Rotman zijn slechts een paar van degenen die hun herinneringen aan hun prestaties zullen delen met TVR SPORT kijkers.

TVR SPORT biedt ook internationale kampioenschappen en wedstrijden in voetbal, volleybal, zwemmen, polo, turnen, boksen, snooker, schaken, tennis, enz., momenten uit de briljante geschiedenis van de Roemeense sport met en over grote kampioenen, van Nadia Comăneci tot Sandra Izbașa, van Ivan Patzaichin tot Cătălin Chirilă of van Ilie Năstase tot Simona Halep.

Waar kan TVR Sport worden ontvangen?

Het sportkanaal van TVR zendt ook verhalen en portretten uit van beroemde voetballers en Roemeense voetbalteams. Dobrin, Balaci, Ozon of Baratky staan naast Hagi, Mircea Lucescu, Adrian Mutu of Belodedici op TVR SPORT.

TVR Sport-programma’s worden gepresenteerd door Eda Marcus, Costin Deșliu, Cristian Mândru en Tudor Furdui en andere journalisten van TVR’s sportjournaal.

Tvr Sport is te ontvangen op alle digitale kabelrecepten, maar ook op analoge kabel en satellietschotel. Ontvangstgegevens TVR Sport: Orange Romania (digitale kabel) positie 313, Orange Romania (satelliet) positie 316, Orange Romania Communications (voormalige Telekom) (digitale kabel) positie 317, Orange Romania Communications (satelliet) (voormalige Telekom) positie 317, NextGen (digitale kabel) positie 79, Vodafone Romania (digitale kabel) positie 206, RCS-RDS (digitale kabel) positie 208, Digital Terestru positie 12. Bekijk alle ontvangstgegevens op tvr.ro/datereceptie.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *