Dinamo, gelijkspel op het einde tegen Petrolul! De omstreden FAZA die de uitslag van de wedstrijd veranderde! “De scheidsrechter was beschamend”

Dinamo staat op een directe degradatieplaats na hun 1-1 gelijkspel met Petrolul. De “Dogs” staan op de negende plaats in de play-out met 16 punten, terwijl Petrolul op de vijfde plaats staat met 22 punten.

De Moura (39) en Gicu Grozav scoorden in de 90e minuut +13 vanaf de penaltystip na een omstreden fase.

De wedstrijd in de Superliga werd geleid door Horația Feșnic, geassisteerd door Valentin Avram en Alexandru Cerei. De reserve was Claudiu Marcu, en in de VAR-kamer zaten Radu Petrescu en Adrian Radu Ghinculeac, terwijl de waarnemers Nicolae Marodin en Mircea Călin waren.

Dinamo, gelijkspel op het einde tegen Petrolul! Controversiële fase die de uitkomst van de wedstrijd veranderde

De wedstrijd Dinamo – Petrolul werd beslist door een penalty die Horațiu Feșnic gaf in de 90+3 minuut.

De analyse in de VAR-kamer duurde negen minuten en Horațiu Feșnic gaf de penalty uiteindelijk na een duel tussen Ionuț Amzăr en Alexandru Musi.

De experts verklaarden dat het geen penalty was en Amzăr verweet Feșnic zijn beslissing: “Het was nooit een penalty. We speelden een goede wedstrijd, van eind tot eind, behalve de finale. Vanavond wil ik het hebben over de scheidsrechter, die zielig was. Het waren 10 minuten. Ze moeten ons verlaten, stoppen met naar de wedstrijd te komen, laat ons zelf scheidsrechteren, dat is beter. De bal kwam uit een voorzet, Musi controleerde de bal, ik had mijn handen op hem, hij wilde op het doel schieten, maar ik trok mijn handen van hem af. Dat is waarom ik zeg, laat de scheidsrechter maar. Daarom zeg ik, laten we zelf scheidsrechter zijn. Het was een moeilijkere wedstrijd zonder de fans erbij. Er zijn meer wedstrijden. We staan dicht bij elkaar in het klassement. We nemen het wedstrijd voor wedstrijd. We wachten tot de schorsing voorbij is.”

De teams speelden:

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Pavicic (Rosu – 68), Qnahore, Bordușanu (Amzar – 59) – Milanov (Iglesias – 68), Abdallah (Edgar Ie – 79), Politi (Gregorio – 59). Coach: Zeljko Kopic

Petrolul: L. Zima – D. Radu (Dumitru – 67), Papp, Huja, Țicu – Grozav, Seto (Diomande, – 57), Hanca (Irosibo – 67), Ișfan (Muși – 58) – Berisha (Bratu – 80) Jair. Coach: Florin Pîrvu

Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!