Cătălin Zmărăndescu, KANKERverdachte: “In mijn hoofd werd ik al gek. Ik moet kinderen opvoeden”/ Wat een dokter hem vertelde voor “Survivor All Stars”.

Cătălin Zmărăndescu, KANKERverdachte: “In mijn hoofd werd ik al gek. Ik moet kinderen opvoeden”/ Wat een dokter hem vertelde voor “Survivor All Stars”.

Cătălin Zmărăndescu (51) onthulde onlangs dat hij van kanker wordt verdacht. Hij ontdekte dit gezondheidsprobleem per ongeluk tijdens Survivor All Stars en moet nu constant medische onderzoeken ondergaan.

Voordat hij naar de Dominicaanse Republiek afreisde om mee te doen aan de Celebrity-kant van Survivor All Stars, liet de atleet zich medisch onderzoeken.

Daar vertelde een arts hem dat hij verdacht werd van kanker.

“De dag is gekomen dat je naar de dokter moet. Ik hoorde ‘die ene knieproblemen, die ene weet ik niet wat, die ene weet ik niet wat’. Hij vertelt me aan het eind, ik had de röntgenfoto’s van mijn knieën gemaakt, van mijn rug, de dokter zegt “je bent de beste van allemaal, fysiek”. En ik zeg “maar wat is die vlek op mijn been?”, ik zag een zwarte vlek op het dijbeen van mijn linkerbeen. Ik vroeg het ze netjes, ze gaven me de film en ik ging aan de slag. Het klopte niet, een behoorlijk lelijke vlek aan de binnenkant van het linkerdijbeen,” vertelde Catalin. Cancan.

“Ik denk dat ik nog niet klaar ben met dit land, ik heb nog werk te doen”

Daarna onderging de atleet meer medische onderzoeken, maar hij zegt dat het moment traumatisch was.

“Ik ging, ik sprak met de orthopedisch arts, de man probeerde me niet bang te maken, hij zei ‘het kan kwaadaardig of goedaardig zijn’. Maar hij zei “je moet rustig blijven, want het heeft de botmarges niet aangetast, misschien is het dat niet”, hoe dan ook in mijn hoofd werd ik al gek, “jongen, ik heb kinderen op te voeden”.

Ik heb er nog twee uit een ander huwelijk, die volwassen zijn, de jongen wordt 25 in juni, het meisje wordt 23, ik heb de andere kleintjes – ik heb Matilda die vijf en een half is, Vladimir drie en een half. Je denkt “deze kinderen weten niet eens wat het leven inhoudt, ze beginnen net, ik moet voor ze zorgen, hoe doe ik dat!”. Ik denk dat ik nog niet klaar ben met dit land, ik heb nog werk te doen. Ik ben weg geweest, ik heb overal testen laten doen, Ik ga ze opnieuw doen na zes maanden, na een jaar, na twee jaar.

Het oordeel was dat het goedaardig is, het laat geen structuur zien die kanker meestal laat zien, het valt nog te bezien wat je in de toekomst doet, of je een punctie moet doen, om het precies te zien, om het eruit te halen. Op dit moment zou het in orde zijn,” voegde de voormalige deelnemer aan Survivor All Stars eraan toe.

We raden ook aan om te lezen:

Ongelooflijk! Hoeveel geld Cătălin Zmărăndescu kreeg nadat hij na zeven weken was uitgeschakeld in Pro TV’s Survivor All Stars


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *