CFR Cluj, leider in de Superliga! De Ardelenii wonnen tegen FC Voluntari

CFR Cluj won met 1-0 van FC Voluntari en de kampioenen staan na ronde 23 van de Superliga op de eerste plaats.

CFR Cluj heeft voor de zesde keer op rij gewonnen in rechtstreekse wedstrijden tegen FC Voluntari.

De Ardeleni openden de score in de 69e minuut. Cristian Paz scoorde in zijn eigen net na een set-piece en CFR Cluj won.

CFR Cluj, leider in de Superliga! De Ardeleni wonnen tegen FC Voluntari

FC Voluntari staat op de 9e plaats met 26 punten, en de Ardeleni keren terug naar de eerste plaats in het kampioenschap.

6. Sepsi OSK 32p

FC Voluntari: M. Popa – Paz, Matricardi, Armaș – Ricardinho (Costin ’76), Veiga Lopez (Merloi ’80), Rață, Sigurjonsson (Răduț ’80), Aliji – Dumiter (Florea ’80), Damașcan. Coach: Liviu Ciobotariu

CFR Cluj: Sava – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek (Deac ’46) – Yeboah (Janga ’78), Malele (Hoban ’83), Krasniqi (Petrila ’90+1). Coach: Dan Petrescu

Gele kaarten: Duck ’90+3, Aliji ’90+4 / Camora ’42

De scheidsrechter was Adrian Cojocaru, bijgestaan door Mircea Grigoriu en Radu Ghinguleac, en George Găman was de vervanger. In de VAR-kamer zaten Sebastian Colțescu en Mihai Marica. Costin Toma en Marcel Vasile werden aangewezen als waarnemers.

Ik had verwacht dat het moeilijk zou zijn, we hadden geen plekken. Ik wisselde in de rust, ik dacht dat we meer aanvallen zouden brengen, maar we hadden geen ruimtes. FC Voluntari is een ongemakkelijke tegenstander, weinig teams zullen hier winnen. Twee overwinningen uit twee, meer kan ik niet van de jongens verlangen. We hebben een goede geest, het is goed om weer aan de top te staan. Er komen drie zware wedstrijden aan en ik hoop dat alle spelers beschikbaar zijn – Dan Petrescu