Team Cherry, makers van Hollow Knight, registreren het handelsmerk Fearless Fox, hun nieuwe spel?

Team Cherry, makers van Hollow Knight, registreren het handelsmerk Fearless Fox, hun nieuwe spel?

Team Cherry is een van de meest gevierde studio’s in de indie scene, ook al hebben ze maar één spel uitgebracht, Holle Ridder. Maar de impact die deze metroidvania was zodanig dat hun fans met een vergrootglas kijken naar alles wat ze doen…

We weten allemaal dat hun volgende hoofdstuk Hollow Knight Zijdezangeen vervolg dat eeuwig duurt, een wachttijd die bijna een terugkerende meme is geworden, bijna een mythe op gelijke voet met Metroid Prime 4 of Half-Life 3.

Maar wat komt er na Silksong? Team Cherry heeft verschillende handelsmerken geregistreerd onder de naam “Fearless Fox“…waarvan gespeculeerd wordt dat het hun volgende wedstrijd wordt.

Fearless Fox, nieuw spel van Team Cherry na Hollow Knight Silksong?

Zoals gemeld door NME heeft Team Cherry het handelsmerk FEARLESS FOX geregistreerd bij de Australian Intellectual Property Department (waar Team Cherry vandaan komt).

Eigenlijk heeft Team Cherry in 2019 al FEARLESS FOX ingeschreven. Wat is er veranderd? De inschrijving van 2019 vond plaats onder klasse 9 goederen en diensten, die “software voor computerspellen” betekent.

Maar de registratie van deze week had betrekking op klasse 28 binnen de goederen en diensten, die voornamelijk betrekking heeft op speelgoed. Dus als FEARLESS FOX je volgende videogame is, zal het ook mogelijk zijn om er speelgoed bij te produceren (zoals bij Hollow Knight merchandising).

Team Cherry heeft het vertrouwen van het publiek verdiend met Hollow Knight, en het is goed om te weten dat ze hun volgende spel al aan het plannen zijn, wat ook hoop geeft dat Silksong vroeg of laat uitkomt.

Fans willen zo graag spelen Silksong dat er zelfs sprake was van oplichting: oplichters probeerden de persoonlijke gegevens van gebruikers te bemachtigen door e-mails te sturen waarin zij beweerden “vroege toegang” te hebben tot Hollow Knight Silksong – daar rotzooi je niet mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *