Gerucht: eerste LEGO Zelda set met mythische Ocarina of Time locatie gelekt in beelden

Gerucht: eerste LEGO Zelda set met mythische Ocarina of Time locatie gelekt in beelden

LEGO De legende van Zelda komt steeds dichter bij de realiteit. We vermoedden niet voor niets dat Nintendo en LEGO werkten aan officiële LEGO Zelda producten, als uitbreiding op de succesvolle LEGO Super Mario lijn die ze drie jaar geleden introduceerden.

En vandaag, via Nintendo Everything, hebben we misschien de eerste blik op de eerste officiële LEGO set gebaseerd op The Legend of Zelda. Of tenminste, het eerste prototype.

Deze afbeelding werd gedeeld op instagram door michaelbricksforever, en zou afkomstig zijn van een privé-enquête, waarin gebruikers werd gevraagd aan te geven hoeveel ze bereid waren te betalen voor de sets, zoals gemeld door Promobricks.

Daarin werden 12 onaangekondigde LEGO-sets gespot… waaronder de set van Zelda van Grote Deku Boom 2 in 1.

Zo ziet de LEGO Zelda set gebaseerd op Ocarina of Time en Breath of the Wild eruit.

Deze 1920-delige set is een 2 in 1: kan de Grote Deku Boom uit Zelda Ocarina of Time en die uit Breath of the Wild (blijkbaar met verschillen zowel in de bladeren, die in Botw roze zijn, als in de stam).

Bovendien zouden er drie minifiguren op staan: het lijken Link het kind uit Ocarina of Time, Link uit Breath of the Wild, en Zelda ook uit Breath of the Wild, met de blauwe kleren.

Hun prijs (volgens de reeks waaruit zij in de enquête konden kiezen) zou liggen tussen. 200 en 325 dollar.

Maar. er is een maar. De aanwezigheid van dit spel in het overzicht betekent niet dat het spoedig zal worden uitgebracht. Het kan een LEGO set zijn in de laatste fase van productie, ja, maar het kan ook gewoon een eenvoudige prototype die LEGO overweegt, maar die pas over een jaar of twee wordt geproduceerd.

Het zou zelfs een eenvoudig “proefontwerp” kunnen zijn dat niet eens fysiek bestaat om het water te testen en kijken of de ondervraagden interesse hebben in de LEGO Zelda set.. Als ze eindelijk een LEGO Zelda produceren, kan het zelfs iets heel anders zijn (enkele van de populairste fanprojecten in LEGO Ideeën waren Hyrule Castle of Botw’s Post).

Duimen dat LEGO bracht eindelijk een set uit gebaseerd op The Legend of Zeldaom de hype voor Tears of the Kingdom te kanaliseren, nu ze je geen Zelda creaties meer laten ontvangen in LEGO Ideas vanwege “licentie conflicten”. Hmmm… Gratis manier om sets te maken voor andere spellen, zoals LEGO Hollow Knight!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *