Hogwarts Legacy onthult PS5 formaat en pre-order data voor reguliere en deluxe edities

Hogwarts Legacy onthult PS5 formaat en pre-order data voor reguliere en deluxe edities

Het is moeilijk te geloven, maar over een paar dagen kunnen we eindelijk genieten van de magie van Hogwarts Legacy. Ja, het open wereld spel gebaseerd op Harry Potter en het universum gecreëerd door J.K Rowling komt eraan. Vergeet niet dat het komt eerst naar PC en next-gen consoles..

We kunnen niet wachten om onze tanden te zetten in Hogwarts Legacy, dat ongetwijfeld de grote release van februari is. Het is het meest ambitieuze spel ooit gemaakt over De Tovenaar die overleefde.

We zullen geen Zwerkbalwedstrijden hebben, en het is waar dat je na de startceremonie niet meer van huis kunt veranderen, maar Zweinstein Legacy heeft alle ingrediënten om ons allemaal verliefd te laten worden.

Dat wil zeggen, we zullen verdwalen in de gangen van Zweinstein, de omgeving verkennen, tover- en tovenaarsklassen volgen, duelleren en omgaan met verschillende fantastische wezens.

Het is een enorm spel, en daarom wordt verwacht dat het een aanzienlijke hoeveelheid GB in beslag zal nemen op onze consoles en pc’s. We weten nu hoeveel Hogwarts Legacy in beslag zal nemen op PS5.

Hoe groot is Hogwarts Legacy en wanneer begint het voorladen?

De rekening PlayStation Spelgrootte heeft onthuld hoe groot Zweinstein Legacy op PlayStation 5 ongeveer is…. Dit betekent dat gebruikers van Sony’s console nu een idee kunnen krijgen van hoe groot deze titanische AAA-game zal zijn.

Volgens deze informatie, Hogwarts Legacy zal ongeveer 80GB groot zijn. Dit is een cijfer dat kan veranderen afhankelijk van de release patch.

Het is zeker geen groot aantal, aangezien Hogwarts Legacy een HEEL groot spel is. En dat allemaal dankzij de Kraken compressie technologie.

En nu komt de miljoen dollar vraag: wanneer kunnen we Hogwarts Legacy gaan spelen? Warner Bros en Avalanche Software hebben de pre-load data voor het spel bevestigd.

Het zal de volgende zijn 8 februaritwee dagen voor de lancering, wanneer Hogwarts Legacy beschikbaar zal zijn voor download en voorinstallatie. Niet alleen op PS5, maar ook op Xbox X Series X|S en PC.

Wie echter de Deluxe Edition vooraf heeft besteld, kan het spel een paar dagen eerder al installeren, specifiek vanaf 5 februari. Dat wil zeggen, deze zondag.

Maar vergeet eerst Hogwarts Legacy te spelen, tenzij je de speciale edities hebt. In dat geval kun je hier controleren wanneer het mogelijk zal zijn om het spel te starten in zijn magische universum.

Naast de komst op PC en next-gen consoles, vergeet niet dat Hogwarts Legacy komt op 4 april uit op PS4 en Xbox One.terwijl Nintendo Switch arriveert op 25 juli.

Hogwarts Legacy is de grote AAA game van februari. Het zal klaar zijn vanaf 10 februari op PS5, Xbox X Series X|S en PCen we stellen ons allemaal dezelfde vraag: zal het waarmaken wat de Harry Potter saga voor ons allemaal betekent?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *