De langverwachte MMO The Day Before zal volgens een lek later vandaag nieuwe details onthullen in een showcase van 10 minuten.

De langverwachte MMO The Day Before zal volgens een lek later vandaag nieuwe details onthullen in een showcase van 10 minuten.

De zaak Abandoned steekt nog steeds, en we houden er niet van als ze spelen met de hype en de hoop van de spelers. Velen vrezen dat het opnieuw zal gebeuren met De dag ervoorde langverwachte post-apocalyptische MMO geïnspireerd door The Last of Us, The Division en de Fallout saga.

We verwachtten allemaal dat The Day Before op 1 maart 2023 uit zou komen, maar plotseling hebben FNTASTIC en uitgever MYTONA kondigde een uitstel aan tot 10 november..

Blijkbaar was de vertraging niet te wijten aan de verwijdering van zijn Steam listing (iets waar onze haren van overeind gingen staan), maar omdat Fntastic enige tijd eerder de beslissing nam. Het probleem is dat een uitgever vroeg om verwijdering van het dossier van The Day Before wegens gebruik van een reeds geregistreerd handelsmerk.

Op dat moment was er al sprake van een nieuwe 10-minuten gameplay over de langverwachte MMO… en hou je vast, want het lijkt erop dat de showcase vandaag, 2 februari, al onthuld kan worden.

Het is een beetje verrassend en overhaast, maar zo gaat het in de industrie. Volgens een lek (gedetailleerd hieronder), The Day Before krijgt later vandaag nieuwe gameplay.

The Day Before ”surprise” showcase?

We weten nu dat we tot 10 november 2023 moeten wachten om van The Day Before te kunnen genieten. Als alles goed gaat, wordt verwacht dat het spel zal naar verwachting beschikbaar zijn op PS5, Xbox Series en PC..

In een recent interview met IGN onthulden ontwikkelaars Fntastic dat ze aanvankelijk het uitstel naar 10 november zouden aankondigen tijdens een spectaculaire showcase.

Echter, de verwijdering van zijn Steam listing betekende dat deze showcase (maar liefst 10 minuten lang) werd uitgesteld.…en het ziet ernaar uit dat het vandaag, 2 februari, wordt onthuld. Hoe is dat mogelijk?

Dat weten we niet, maar men zegt ergens vandaag, wordt een 10 minuten durende gameplay geupload naar het YouTube kanaal. kanaal van de ontwikkelaar Fntastic. Dit is iets wat al door veel streamers en gespecialiseerde media is gemeld.

Stem morgen af, voor een ervaring als geen ander. Geloof ons, dit is een openbaring die je niet wilt missen!”, luidt de uitgelekte verklaring.

Alles komt van de The Day Before officieel subforum op Discord. De moderator van die ruimte heeft alle details onthuld in een uitgebreid commentaar.

De vondst werd ontdekt door gebruiker Jworn10 op Reddit, wiens post met het screenshot je in dit artikel ziet.

The Day Before is een van de meest geanticipeerde games van 2023. Na de laatste vertraging weten we nu dat we op de volgende moeten wachten. 10 november om van te genieten op PS5, Xbox Series X|S, PC en Steam Deck.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *