Marvel’s Wolverine op PS5 previews nieuwe gameplay en datum details (en mogelijk met uiteenvallen!)

Marvel’s Wolverine op PS5 previews nieuwe gameplay en datum details (en mogelijk met uiteenvallen!)

Marvel’s Wolverine is een van de games die Insomniac Games in ontwikkeling heeft voor de PlayStation 5. De andere is Marvel’s Spider-Man 2, dat onlangs een live action spot kreeg en dit najaar als PS5 exclusive uitkomt.

Hoewel de release nog ver weg is, en we eerst met het nieuwe avontuur van Peter Parker en Miles Morales met Venom te maken krijgen, heeft journalist Jeff Grubb enkele details van het spel gelekt uit Wolverine.

Semi-open wereld, mogelijke release in de herfst van 2024… en PEGI 18!

Een van de onderwerpen waar Grubb het meest over te spreken was tijdens de GiantBomb podcast (via ResetEra) is de rating, en hij heeft verzekerd dat het een M rating zal krijgen, voor Mature, het equivalent van de PEGI 18 in PAL gebied.

Dit is interessant omdat Marvel’s Spider-Man is Tvoor tieners (het equivalent van een PEGI 16 of in sommige gevallen PEGI 12).

Dit zou Marvel’s Wolverine in staat stellen niet te bezuinigen op geweld, en nog belangrijker, om ontledingen met onze messen, iets dat niet mogelijk was in Star Wars Jedi Fallen Order (wat T was) door Disney’s opleggingen… maar Marvel staat er meer voor open, zolang het bij het personage past.

Wat de gameplay betreft, zegt hij dat het geen open wereld zal zijn zoals Spider-Man, en dat het meer lineair zal zijn, maar met genoeg breedte in zijn niveaus.wat misschien doet denken aan de nieuwe God of War.

Hij zei ook dat zijn verhaal zo ver mogelijk zal afwijken van de Fox-films met Hugh Jackman, en zich waarschijnlijk zal afspelen voordat hij bij de X-Men komt. De regisseur is Walt Williams, een veteraan van Spec Ops the Line.

Tenslotte zijn releasedatum: Grubb beweert tegenstrijdige dingen gehoord te hebben: sommigen zeggen 2025maar anderen zeggen dat het al kan uitkomen als najaar 2024 (d.w.z. een jaar na Spider-Man 2.

Marvel’s Wolverine wordt ontwikkeld door een ander team dan Spider-Man 2, onder leiding van Brian Horton en Cameron Christian, die ook Miles Morales deden. Kijk je uit naar het PS5 Wolverine spel? Misschien valt het samen met de release van Deadpool 3 met Hugh Jackman in de hoofdrol, komt uit in november 2024!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *