Resident Evil 4 Remake toont de onvergetelijke hut-scène, een glimp van de nieuwe vijand en legt uit waarom hij Ashley heeft veranderd.

Resident Evil 4 Remake toont de onvergetelijke hut-scène, een glimp van de nieuwe vijand en legt uit waarom hij Ashley heeft veranderd.

Na de uitstekende resultaten met Resident Evil 2 en Resident Evil 3, geeft Capcom ons… Resident Evil 4 Remake op 24 maart. Het is een remake van de iconische actie survival horror uit 2005, die tot de meest geliefde games uit de serie behoort.

Sommige fans zijn nog steeds teleurgesteld over Resident Evil 3 Remake, waarin een van de meest prominente delen van de klassieker uit 1999 is weggesneden. Maar wees gerust, Resident Evil 4 zal heel anders zijn.

Het is duidelijk voor Capcom dat zullen ze geen delen van het origineel wegsnijden, zelfs het eiland niet. (wat toen ongetwijfeld de meest bekritiseerde instelling was). Resident Evil 4 Remake zal in de voetsporen treden van de Resident Evil 2 remake, die als getrouwer wordt beschouwd dan zijn directe vervolg.

Natuurlijk betekent dit dat we in Resident Evil 4 Remake Ashley weer zullen zien, evenals. en goed herinnerde scènes als de schietpartij in de hut.. Natuurlijk worden ook enkele nieuwigheden verwacht.

In verschillende interviews met GameInformer onthullen art director Hirofumi Nakaoka en regisseurs Yasuhiro Ampo en Kazunori Kadoi nieuwe aspecten van deze langverwachte remake.

Ashley verandert, nieuwe vijand en hut scène

Ten eerste: Resident Evil 4 Remake wordt een respectvolle versie van het origineel uit 2005.. Niet alleen zullen alle instellingen, personages en omgevingsdetails van de klassieker erin voorkomen, maar ook zullen de meest iconische scènes worden nagespeeld.

Van de vele herinner je je vast nog wel de mythische hut-scène. Leon wordt aangevallen door de dorpelingen, en de enige uitweg is links en rechts was uit te delen.

In een nieuwe gameplay exclusief voor Game Informer, krijgen we te zien hoe deze legendarische scène eruit ziet in Resident Evil 4 Remake.. Het wordt nog hectischer en overweldigender dan in het origineel.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=DxGwCmK146M(/embed)

De nieuwsgierigen zullen echter een nieuwe vijand hebben opgemerkt die NIET in Resident Evil 4 zat. Het is in feite een man met een koeienkop en een enorme hamer.die bekend zal staan als de Brute.

Hij is een van de nieuwe vijanden in Resident Evil 4 Remake, die zijn ontworpen met respect voor het originele artwork. De art director legt uit Hirofumi Nakaoka in het bovengenoemde interview.

Een van de doelstellingen was om de verscheidenheid aan vijanden te tonen en het evenwicht met de nieuwe vijanden te bewaren. We wilden ze een unieke uitstraling geven en ze op het eerste gezicht herkenbaar maken. Geen twee zouden ooit hetzelfde moeten zijn.”.

En dan komen we bij Ashley. Als je het je herinnert, ze is de dochter van de president van de Verenigde Staten, en… onze missie is om haar te beschermen tijdens een deel van het avontuur.

Veel spelers wanhoopten aan Ashley Graham in de titelstrijd van 2005.

Nou, in Resident Evil 4 Remake zijn verschillende veranderingen aangebracht aan Ashley. Nu kunnen we ons niet langer van haar distantiëren…Hij zal ons overal volgen en onze bevelen opvolgen: met de rechter joystick vragen we hem daar te wachten of ons te volgen, zegt Yasuhiro Ampo.

Als personage wilden we haar naast je hebben, zodat ze een indruk zou achterlaten. En als een spel, met haar verborgen terwijl je ging en vocht in het origineel, het was leuk op een bepaalde manier. Een personage als Ashley en haar dan een tijdje laten verdwijnen voelde als een verspilling. Dat wilden we in de nieuwe versie vermijden.‘.

Maar let op, want we hebben het niet alleen over veranderingen in de gameplay. Ashley heeft ook esthetische veranderingen ondergaan en ook kleine aanpassingen aan haar persoonlijkheid.

Zijn karakter is wat serieuzer dan het origineel. We hebben veel nagedacht over hoe iemand realistisch zou reageren in die situaties. En in die context hebben we de realiteit van zijn interacties met Leon versterkt. Dat geldt voor het gesprek dat hij met Leon heeft terwijl ze reizen.”.

Andere details over het spel zijn onlangs onthuld. Bijvoorbeeld het ontbreken van QTE (Quick Time Events), nieuwe vijanden en zelfs kleine side quests.

Resident Evil 4 Remake zal beschikbaar zijn in PS5, PS4, Xbox X|S Series en PC vanaf de volgende 24 maart. We herinneren je eraan dat je de fysieke editie al kunt pre-orderen bij GAME-winkels, en een exclusieve DLC cadeau kunt krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *