Sabina neemt New York en Miami mee op haar tour

Sabina neemt New York en Miami mee op haar tour

De Spaanse singer-songwriter Joaquín Sabina onder meer de Verenigde Staten Op zijn “Against All Odds”-tournee met twee concerten, in New York en Miami, als onderdeel vanDe tour die in februari begint in Latijns-Amerika met de bekendste hits van de Andalusische muzikant.

Joaquín Sabina (Úbeda, Jaén, 1949) kondigde donderdag aan dat zijn wereldtournee, die op 25 februari in Costa Rica begintvoeg nu deze twee Amerikaanse steden toe.

In de Verenigde Staten zal het worden gepresenteerd NY (Hulu Theater) op 16 november en in Miami (Miami Dade Arena) op de 19e van diezelfde maand, volgens een verklaring.

De tour omvat Colombia, Chili, Peru, Argentinië en Uruguay; gaat door Spanje en het zal in de herfst aankomen in Mexico, de Verenigde Staten en het Caribisch gebied, gedetailleerd de verklaring die deze donderdag is vrijgegeven.

Wordt in februari 74“terug van alles en genezen van angst door oud en door duivel”, kondigde de auteur van universele thema’s als “En ze gaven ons tien” aan zijn terugkeer op het podium “tot grote vreugde van hemzelf en zijn publiek”voegt de verklaring toe.

Schrijven / fotografie: diariodesevilla.es

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *