Marvel Snap’s moeilijkste locaties en hoe ze aan te pakken

Marvel Snap’s moeilijkste locaties en hoe ze aan te pakken

Leren spelen Marvel Snap vereist niet alleen kennis van de beste kaarten, archetype strategieën en de beste decks. Het is ook belangrijk het terrein van het spel te kennen, omdat het de uitkomst van een spel sterk kan beïnvloeden, en je dwingt je aan te passen en te improviseren.

Op dit moment (2 februari 2023) zijn er volgens de Marvel Snap Zone database 120 locaties in Marvel Snap, en elke week komen er nieuwe bij… en elke keer met meer verdraaide effecten.

De locaties zijn volledig willekeurig, hoewel er ook verschijningsfrequenties en dagen zijn waarop ze regelmatiger verschijnen. Daarom belichten we hier enkele van de meest voorkomende locaties met nadelige gevolgenen hoe we ermee om kunnen gaan.

De moeilijkste locaties van Marvel Snap (en hoe ermee om te gaan).

Veel van de zwaarste locaties van Marvel Snap hebben als hun kaartvernietigend effect. Murderworldvernietigt bijvoorbeeld alle kaarten die daar na beurt 3 worden gespeeld; Dominions of Death, die elke kaart die je daar speelt vernietigt; Danger Roomwaar kaarten 25% kans hebben om vernietigd te worden; Slaapwaarbij de eerste kaart die je speelt wordt vernietigd, of Rickety Bridgedie alle andere kaarten vernietigt als je er meer dan één hebt.

Deze locaties kunnen een zegen zijn als je het destroy archetype speelt, met kaarten die buffeos krijgen als ze vernietigd worden. Ze werken niet allemaal overal. Bucky Barnesdie verandert in de krachtigere Winter Soldaat als hij vernietigd wordt, zal ook eindigen bij Rickety Bridge, waar we moeten spelen met Wolverinewant als Wolverine vernietigd is, verhuist hij naar een andere locatie met +2 kracht.

Het spelen van “offer” kaarten kan heel leuk zijn, en een killer combo met Altaar des Doodseen zeldzame locatie waar je de kaart die je speelt vernietigt… om de volgende beurt +2 energie te krijgen.

Daarom is het interessant om in je deck te hebben… kaarten die verbeteren als ze vernietigd worden. Je kunt filteren op destroy effect in het deckbuilding scherm. Als dat niet lukt, kunt u ook tegenkaarten gebruiken, zoals Colossus o Pantserdie onverwoestbaar zijn.

The Collector2-1, is een van mijn favoriete kaarten omdat hij de neiging heeft te profiteren van veel locatie-effecten: hij krijgt +1 kracht als een kaart in je hand komt van ergens anders dan je deck.

Locaties zoals de Triskelion (vult je hand met willekeurige kaarten), Luke’s Bar (als je daar een kaart speelt, legt hij hem terug in je hand), The Hub (voegt een willekeurige kaart toe)…

Vergelijkbaar met de effecten van vernietiging, de archetypes verplaatsen en weggooien kunnen ook profiteren van locaties. Denk aan de voordelen van kaarten zoals Multiple Mandie zichzelf kloont als hij wordt verplaatst, op locaties zoals Bifrost (verplaats alle kaarten naar rechts in beurt 4) of K’un Lun (als een kaart daarheen beweegt, krijgt hij +2 kracht).

Andere locaties hebben direct negatieve effecten, zoals Riolering (kaarten hebben -1 macht) of Joutenheim (kaarten verliezen telkens +1 kracht). In dergelijke gevallen worden kaarten met continue effecten aanbevolen. Met dit goedkope deck (pool 1 en 2) met Spectrum of Onslaught aan het eind kun je kaarten boosten die veel extra punten opleveren, zoals Blue Marvel of Iron Man.

Tenslotte zijn er enkele locaties die het spel volledig veranderen. Limbo voegt een beurt 7 toe aan het spel… terwijl de TVA eindigt het spel in beurt 4. In zulke gevallen zul je moeten improviseren! En als het misgaat, zal het maken van een Snap als bluf je tegenstander misschien afschrikken en zal hij zich terugtrekken…

Hoewel het soms goed is om te verliezen: in Bar zonder naam degene met de minste punten wint. Y Ego y Wereldschipdie uiterst zeldzame locaties zijn, het spel breken: Ego neemt de controle over het spel over en speelt voor jou, en Worldship vernietigt alle andere locaties.

Hier laten we je achter met de complete gids voor Marvel Snap, het gratis te spelen kaartspel op iOS en Android, en andere artikelen zoals de beste startkaarten, alle vaardigheden, hoe je kaarten krijgt zonder te betalen, hoe je Season Pass kaarten krijgt zonder te betalen of de beste manier om goud uit te geven.

We leggen ook het beste Guardians of the Galaxy Deck uit, het meest verwoestende Spectrum Deck, de beste decks met destroy archetype, de beste discard strategieën, en de beste kaarten in poule 2, poule 3, en hoe je poule 4 en 5 krijgt.

Ook vertellen we je de beste kaarten met kosten 1, de beste kaarten met kosten 3 en alle kaarten met kosten 6, wat Snap is en hoe je het maakt, hoe locaties werken en hoe je nieuwe varianten krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *