10 geweldige avonturen- en actiegames voor PC en Steam Deck die nog onweerstaanbaarder zijn voor deze waanzinnige prijzen

10 geweldige avonturen- en actiegames voor PC en Steam Deck die nog onweerstaanbaarder zijn voor deze waanzinnige prijzen

Het vinden van goede deals op games is altijd een stimulans, en als het koopje de moeite waard is, nog meer. Het maakt niet uit of je op PC of Steam Deck speelt, want onder de nieuwe Steam deals, is er echte koopjes voor een spotprijs.

Zoals altijd praten we over 10 geweldige actiespellen en avonturen die ook nog eens tegen bodemprijzen verkrijgbaar zijn. In sommige gevallen is het zelfs hun laagste prijs sinds ze op Steam zijn geland.

Ze zijn allemaal compatibel, zowel op een PC als op Stoomdekdus het is aan jou om te beslissen of je ze op de desktop geniet of ze onderweg in de was zet.

Deze 10 spellen vallen ook op door hun zorgvuldig opgebouwde verhaallijnen. Het maakt niet uit of je meer houdt van het oude Rome, vampieren, de Honderdjarige Oorlog of Star Wars, want je vindt veel kwaliteit in deze spellen. PC-spellen aanbiedingen tussen 1,99 en 9,99 euro.

Dat wil zeggen dat de 10 wedstrijden waar we het over hebben kortingen tot 90% op Steam. Een van hen zal echter niet meer te koop zijn op zaterdag de 4e, dus haast je.

Op zoek naar een nieuw spel voor je PC of Steam Deck? Nou, hou je vast, hier zijn 10 geweldige titels die je dit weekend voor de beste prijs kunt krijgen op het platform van Valve.

10 PC en Steam Deck games met geweldige verhalen en tot 90% korting:

A Plague Tale: Innocence

De grote verrassing van 2019en ook een van de beste adventure en stealth games van de laatste jaren. Niet voor niets hebben we een paar maanden geleden genoten van A Plague Tale: Requiem, een vervolg dat nog beter is dan het eerste deel, A Plague Tale: Innocence. En nu is het te koop op Steam.

Ga mee met Amicia en Hugo, twee broers en zussen die midden in de Honderdjarige Oorlog proberen te overleven, met de gevreesde Zwarte Dood als grote bedreiging. Avontuur, stealth, actie en vooral een goed verteld verhaal wachten op je voor slechts 7,99 euro (80% korting) op Steam, een prijs waarmee het een van de populairste games op de markt is. geweldige PC adventure games die je voor weinig geld kunt kopen..

Recensie van A Plague Tale: Innocence

Star Wars Squadrons

Als je een Star Wars fan bent, heb je er waarschijnlijk van gedroomd om de controle te nemen over een Rebel Alliance X-wing of een Galactic Empire TIE fighter. Nou, maak je klaar voor de beste vluchtsimulator met Star Wars Squadrons, een uitstekend AAA-spel ontwikkeld door EA Motive..

Hoewel de kracht van Star Wars Squadrons in de multiplayer ligt, kun je een aantal singleplayer missies voltooien. Deze volgen een interessante oorlogsverhaallijn die doet denken aan de originele trilogie van de franchise. Doe mee aan de strijd voor slechts €5,99 (85% korting) op Steam.

Star Wars Squadrons Review

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York

Stel je twee facties van vampieren voor in een stad zo groot als New York. En jij zit in het midden, met de kans om je aan te sluiten bij de clan van je keuze en de problemen van deze bloedzuigers aan te pakken. Want zo is het Vampire The Masquerade: Coteries of New York.

Verwacht niet de grote actiescènes en RPG toon van de Bloodlines sub-serie. In Coteries of New York wacht je. een zorgvuldig ontworpen suspense plotHet spel is gebaseerd op de dialogen en de gevarieerde beslissingen die we kunnen nemen. De prijs is onweerstaanbaar: 1,99 euro (90% korting) op Steam.

Vampire The Masquerade Bloodlines 2 zou deze 2023 kunnen komen

Moonlighter

Je weet het misschien niet, maar Moonlighter is… een van de beste Spaanse spellen die je kunt spelen op Steam. Vooral als je van RPG’s of roguelike games houdt, want het zal je ook voor je winnen met zijn sci-fi esthetiek en een intiem plot voor het hoofdpersonage, Will.

Digital Sun, gevestigd in Valencia, brengt ons een geweldige actie-RPG die lijkt op iets uit het 16-bit tijdperk. Op Steam kun je de basiseditie ophalen voor 3,99 euro (80% korting) of met Moonlighter Complete Editie voor slechts 4,84 euro (82% korting).

Maanlichter recensie

Disgaea 5 Complete

Het is waar dat de Disgaea-serie niet zo populair is buiten Japan, maar het valt niet te ontkennen dat de IP van Nippon Ichi Software de laatste jaren aan kracht heeft gewonnen. Een van de beste spellen in de serie is Disgaea 5 Complete, die omvat het basisspel en alle add-on’s van het spel..

Aan de negatieve kant, Disgaea 5 Complete is in het Engels (niet vertaald of nagesynchroniseerd in het Spaans), maar het is een uitstekend tactisch rollenspel dat fans van het genre zal plezieren. Je kunt het krijgen voor €9,99 (75% korting) op het platform van Valve.

Disgaea 6 Complete beschikbaar op PS5, PS4 en PC

Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues

Als je als kind of jongvolwassene hebt genoten van de Karate Kid-films, kijk je waarschijnlijk al jaren naar Cobra Kai, de populaire Netflix-serie. Nou, Flux Games en GameMill bundelen hun krachten om… de rivaliteit tussen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence nabootsen. in een videospel.

Zo ontstond Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, een 3D beat ‘em up met RPG accenten die je niet zult kunnen stoppen met spelen. Het plot bestaat uit 28 missies, met knipogen naar de originele saga en de serie, en als klap op de vuurpijl is het verkrijgbaar voor een geweldige prijs van 4,99 euro (75% korting) op Steam.

Review van Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues

Kinderen van Morta

Als roguelikes met RPG-touch jouw ding zijn, dan is Children of Morta iets voor jou. Ja, dit is niet de eerste keer dat we praten over het spel van Dead Mage, maar het is gewoon zo verdomd goed. En het mooiste is dat online co-op update nu beschikbaarIemand anders?

Kinderen van Morta is een actie-RPG met in de hoofdrol de Bergsons, een familie die Corruptie in eigen hand moet nemen. Hoewel zeer genietbaar op PC, raden we het spelen op Steam Deck ten zeerste aan. Het is verkrijgbaar voor €6,59 (70% korting) op Steam.

Kinderen van Morta en haar juridische controverse in Iran

Ryse: Zoon van Rome

Een van de eerste Xbox One exclusives in 2013. Maanden later zou de Crytek (Crysis) titel de sprong maken naar PC met een nog spectaculairder versie. Vanaf hier twijfelen we er niet aan dat Ryse: Zoon van Rome een van de meest onderschatte spellen die we ons kunnen herinneren..

In Ryse: Zoon van Rome ontdekken we het verhaal van de wraak van Marius Titus.een jonge Romeinse soldaat, die getuige is van de moord op zijn familie en naar Brittannië reist om af te maken wat hij begonnen is. Het is een kort avontuur, maar het is de moeite waard. Koop hem voor slechts 2,49 euro (75% korting) op Steam. Geen twijfel mogelijk, een van de beste deals voor PC games op dit moment..

Recensie Ryse: Zoon van Rome (PC)

Rustler (Grand Theft Horse)

De eerste keer dat we van Rustler hoorden, hadden we allemaal ontzag. Een middeleeuwse GTA? Het klonk nogal vreemd, maar de titel van Jutsu Games is zeker een verademing voor het genre. Bovendien doet het enigszins denken aan Rockstar’s klassieker Bully.

Rustler (of Grand Theft Horse) is. een hooligan zandbak waar we kunnen stelen van de burgers, paardrijden, kattenkwaad uithalen en het gezag tarten. Dit alles met zwarte humor en het zenitale perspectief van de eerste GTA. Rennen en halen, want de aanbieding voor 7,97 euro (62% korting) loopt af op zaterdagmiddag 4 februari.

Alle Rustler cheats en hoe ze te activeren

Syberia 3

We eindigen met het laatste deel van de Syberia-saga, die zich kenmerkt door goede verhalen en ontwikkelingen vol puzzels, dialogen en verkenning. Syberia 3 innoveert met volledige 3D-omgevingenwaar u stapsgewijs het spannende plot van Benoît Sokal kunt ontdekken.

Bij deze gelegenheid, Kate is in de stad Valsembor.zonder ontsnapping en het enige gezelschap van de Youkole stam. Tot overmaat van ramp keert een onverwachte factor uit Kate’s verleden terug om de zaken nog moeilijker te maken. Duik in dit geweldige verhaal voor €2,99 (90% korting) op Steam.

Syberia 3 Review

Zoals hierboven vermeld, zijn al deze spellen compatibel met Steam Deck. Sommige vereisen enkele voorafgaande aanpassingen (vooral Rustler), maar ze zijn erg leuk op Valve’s hybride systeem.

Wij herinneren u eraan dat sommige van deze 10 goede PC avontuur en actie spellen in de aanbieding. zal niet meer te koop zijn in het weekend, of aanstaande maandag de 6e, dus rust niet te veel op uw lauweren als het gaat om het doen van uw aankoop, of u bent misschien te laat. Je zult er geen spijt van krijgen, dat is zeker.

Welke van deze 10 PC en Steam Deck games springt het meest in het oog? Het beste van alles (naast hun onverslaanbare prijzen) is dat er veel variatie is, dus het is bijna onmogelijk om niet iets te zien dat je aandacht trekt op Steam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *