De laatste update van The Witcher 3 voegt verrassende nieuwe zwaarden toe en een knipoog naar hardcore fans

De laatste update van The Witcher 3 voegt verrassende nieuwe zwaarden toe en een knipoog naar hardcore fans

CD Projekt RED heeft deze week een nieuwe patch uitgebracht voor The Witcher 3. Update 4.01 is uitgebracht op PlayStation, Xbox en PC (op alle platforms behalve Switch), met als doel de stabiliteit en de prestaties van de volgende versies te verbeteren.maar met bugfixes in allemaal.

Hoewel het vooral bugfixes zijn, zijn er ook veranderingen aan The Witcher 3 die niet in de patch notes werden genoemd. Die omvatten kleine fixes, maar ook nieuwe inhoud… die ze aan de gemeenschap hebben overgelaten om te ontdekken.

In het bijzonder hebben ze twee nieuwe zwaardenmaar waar fans het meest enthousiast over zijn is de enthousiaste zwaardverkoper:

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=bSG4otz2U08(/embed)

Nieuwe zwaarden geïntroduceerd in The Witcher 3

In Novigrad was er altijd een zwaardhandelaar die ons enthousiast begroette en riep: “Ik ben een zwaardhandelaar!top zwaarden!“of eersteklas zwaarden, elke keer als je… Geralt sprak met hem.

Echter, zijn beroemde regel dialoog werd verwijderd in de next gen versiedie het spel op PS5, Xbox Series X en PC heeft bijgewerkt met verbeterde graphics en andere veranderingen (waaronder geheime inhoud).

Maar na patch 4.01, is het terug te zeggen topklasse! Sommige fans en youtubers van het spel hebben het al opgemerkt, en belangrijker, de handelaar verkoopt nu twee nieuwe zwaarden. Zij zijn de Stalen zwaard van de Warlock (met +10% kritieke kans en bonusschade) en de Zilveren Zwaard van de Warlock.

Het meest interessante is dat het stalen zwaard lijkt op een exacte replica van het zwaard gedragen door Geralt in de E3 2014 trailer.die later in het eindspel werd veranderd.

Deze kleine verandering (die CD Projekt heeft erkend in Twitterzeggen dat de verkoper “een vakantie verdiende”) laten zien dat ze kijken naar elk detail van wat mensen denken. zeer fans, die zulke kleine details opmerken als de dialoog van de verkoper of dat de zwaarden lijken op die in de E3-trailer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *