Sons Of The Forest lanceert in februari, maar als Early Access om verdere vertragingen te voorkomen

Sons Of The Forest lanceert in februari, maar als Early Access om verdere vertragingen te voorkomen

Sons Of The Forest komt in een walkthrough van vertragingenmaar de studie ervan Endnight heeft besloten dat februari de lanceringsmaand wordt in PC en Steam Deck dus hij gaat het publiceren in Vroege toegang.

Het spel, dat al is uitgesteld naar oktober en daarna is blijven liggen voor 2023, wil deze nieuwe datum duidelijk voor geen goud missen en daarom heeft men hiervoor gekozen.

De spel door Endnight Games is een van de meest geanticipeerde pc-exclusives van 2023 en maakt deel uit van de top 10 games en releases van februari 2023 die je voor geen goud mag missen.

Nu en door een bericht op de Stoom gemeenschaphebben gepost: “Sons of the Forest Early Access aangekondigd“om het nieuws aan haar gebruikers aan te kondigen.

Het is een lange reis geweest sinds we met de ontwikkeling zijn begonnen (…) en het is het grootste en meest complexe spel geworden dat we ooit hebben gemaakt.“, luidt het begin van zijn boodschap.

Er is nog veel dat we willen toevoegen: voorwerpen, nieuwe mechanismen, balans in de gameplay en meer. We wilden het niet opnieuw uitstellen, dus besloten we de gemeenschap te betrekken bij de verdere ontwikkeling van het project…

En nu komt het grootste deel van het bericht, want ze stellen dat ze hun lancering houden voor 23 februari het spel te lanceren als Early Access in plaats daarvan.

De trailer heeft niet veel meer overleving gegeven dan dit.

The Forest is een groot succes, vooral dankzij de geweldige gemeenschap en de suggesties, feedback en bugrapporten die spelers met ons hebben gedeeld.

We zijn erg enthousiast en hopen dat spelers ons willen vergezellen op deze nieuwe reis om er de ultieme survival horror simulator van te maken.“, luidt het einde van het persbericht.

En dat komt ook omdat Sons of the Forest een kaart zal hebben die vier keer zo groot is als in het eerste spel, samen met een nieuw AI-systeem.

Gestuurd om een vermiste miljardair te zoeken op een afgelegen eiland, kom je terecht in een hels landschap geteisterd door kannibalen. Creëer, bouw en vecht om alleen of met vrienden te overleven in deze angstaanjagende nieuwe open-wereld survival horror simulator.“.

Op dit moment is het duidelijk dat ze met het in 2014 uitgebrachte The Forest behoorlijke hoogten hebben bereikt, dus met dit nieuwe spel zijn er verwachtingen dat ze dat begrip massaal zullen verbeteren.

Geen slecht nieuws, want het was of dit of nog meer vertraging. Endnight is hier heel openhartig geweest door te erkennen dat hij het spel wil uitbrengen en geleidelijk wil voltooien.

Dezer dagen hebben we soortgelijke vertragingen gezien in Star Wars Jedi: Survivor en The Last of Us Part I op PC, beide spellen hadden een vertraging van enkele weken bij de lancering.

Nu vinden we dat Sons Of The Forest arriveert in februari als Early Access om verdere vertragingen te voorkomenniet per se slecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *