Marko Dugandzic is de GOLGHETER van de Superleague geworden!

Marko Dugandzic is de GOLGHETER van de Superleague geworden!

Rapid won met 4-1 van FC Voluntari, in een wedstrijd van de 24e ronde van de Superliga. Spits Marko Dugandzic scoorde een hattrick (19, 55, 82). Voor Giulesteni scoorde Alexandru Albu (43), terwijl de Ivorianen scoorden via Marcelo Lopes (90+1).

Marko Dugandzic werd topscorer van de Superleague met 15 doelpunten. Hij passeerde FCSB’s Andrea Compagno, die 14 doelpunten heeft.

Gespeelde teams:

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais (Fl. Ștefan ’78) – Crepulja, Al. Albu, Pănoiu (Sefer ’78) – Emmers (Ciobanu ’79), Dugandzic (Luckassen ’82), Al. Ionita II (Bamgboye ’71). Coach: Adrian Mutu

FC Voluntari: M. Popa – Matricardi (Paz ’46), Armaș, Ricardinho – Aliji, Rață, Sigurjónsson (Tavares ’65), Merloi, Cr. Costin (Lopes ’56) – Nemec (Dumiter ’46), Damașcan (M.Răduț ’56). Coach: Liviu Ciobotariu

Marko Dugandzic is topscorer van de Superleague geworden!

Wat Marko Dugandzic, de spits die zich voor 400.000 euro bij Rapid aansloot van CFR Cluj, te zeggen had.

De Kroaat staat volgens Transfermarkt genoteerd op één miljoen euro.

“Een fantastische avond voor mij en het team. Elke wedstrijd willen we winnen, maar deze was fantastisch. Ik denk dat dit doelpunt dat we in de laatste minuten tegen kregen niet precies is wat we hadden verwacht, maar we hebben vier doelpunten gemaakt. We zijn dicht bij het doel. Vanaf de eerste dag dat ik hier kwam behandelden ze me alsof ik hier al lang was. Ik wil ze bedanken voor alles wat ze voor mij en het team hebben gedaan. Het is fantastisch elke keer als ik scoor, elke keer als we winnen. Ik hoop dat we dit kunnen volhouden.

Zoals ik al zei, was dit doelpunt in de laatste minuten misschien niet verwacht, want in de laatste drie wedstrijden hebben we geen doelpunt tegen gekregen. Alleen deze. We hebben zeven doelpunten gemaakt en ik denk dat het een goed begin van het jaar is. We willen hier niet stoppen. Ik denk niet te veel aan de doelpuntentitel. Ik wil mijn best doen, gezond blijven, mijn team helpen. Zoals vandaag, heb ik mijn best gedaan, het team speelde goed en ik scoorde drie doelpunten. Daarom leg ik niet te veel druk op mezelf, om de eerste te zijn. Ik wil het wedstrijd voor wedstrijd nemen en zo doorgaan.”

Foto: facebook.com/FCRapid1923official

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *