Ondergewaardeerde FIFA 23-spelers die verrassend effectief zijn

Ondergewaardeerde FIFA 23-spelers die verrassend effectief zijn

We hebben duizenden kaarten in FIFA 23 Ultimate Team Ik heb veel goede deals die je zowel op evenementen als in pakketten en ook op de transfermarkt kunt krijgen, en de meeste mensen gaan voor dezelfde, maar er zijn een paar andere die niet zo veel gebruikt worden en echte koopjes zijn.

En als we het over koopjes hebben, hebben we het niet alleen over hun prijs, maar ook over de kwaliteit die ze koesteren, zowel met hun hoge waardering als met een reeks ongelooflijke parameters.

Dus in deze gids gaan we je die aanbieden. kaarten ondergewaardeerd van FIFA 23 Ultimate Team die in prijs variƫren van 10.000 munten tot 82.000 munten en zeer gemakkelijk te vinden zijn.

Al deze ondergewaardeerde FIFA 23 kaarten. Ultimate Team zijn zeer effectief, en kunnen ook werken als metakaarten, dus houd ze in de gaten voordat ze in prijs stijgen.

Ondergewaardeerde FIFA 23-spelers die verrassend effectief zijn.

We willen 10 onderschatte FIFA 23 Ultimate Team spelers aanbevelen die verrassend effectief zijn, op kaarten die gemakkelijk te vinden zijn op de transfermarkt en ruim onder de 100.000 coins liggen.

Het is waarschijnlijk dat veel van deze kaarten die tot nu toe aan de aandacht zijn ontsnapt, populair zullen beginnen te worden, dus we raden je aan om er een paar in handen te krijgen, want ze zouden in de komende weken wel eens heel wat waard kunnen worden.

Biraghi (37.000 munten)

Klostermann (78.000 munten)

Barella (27000 munten)

Kemen (10.000 munten)

Gomez (31.000 munten)

Nunes (38.000 munten)

Gvardiol (49.000 munten)

El Shaarawy (43.000 munten)

Rashford (82.000 munten)

Perisic (63.000 munten)

Zoals je hebt gezien, zijn dit echt goede kaarten, zowel qua type, rating en ook bepaalde parameters, en sommige zijn zo goedkoop dat je het niet zou geloven.

Speel je FIFA 23? In dat geval raden we je aan eens te kijken naar deze gidsen op Hobby Consolas: De 100 beste spelers van het FIFA WK 2022, Het beste startpakket voor Ultimate Team, Hoe maak je doelpunten uit een hoekschop, of Hoe maak je het meest getrukeerde schot in het spel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *