Hogwarts Legacy ruimt een van de meest wijdverspreide twijfels onder fans op: Zullen er romances zijn?

Hogwarts Legacy ruimt een van de meest wijdverspreide twijfels onder fans op: Zullen er romances zijn?

Hogwarts Legacy lanceert op 10 februari op PS5, Xbox X|S Series en PC. De vroege toegang tot de magische open wereld gecreëerd door Avalanche Software zal over enkele dagen plaatsvinden, dus velen bereiden zich al voor om de Zweinsteinbrief te ontvangen.

Nu de lancering nadert, beginnen enkele van de grootste vragen die rond het spel zijn gerezen, definitief te worden opgehelderd. Hogwarts Legacy heeft antwoordde op een van de meest voorkomende vragen onder de fans.

Zullen er romances en relaties zijn in Hogwarts Legacy?

Omdat het een open-wereld actie-RPG is met veel opties, hebben veel fans van de Harry Potter saga vragen zich af of Hogwarts Legacy romantische opties zal toestaan. tussen ons personage en andere NPC’s in het kasteel die we ontmoeten.

De waarheid is dat het universum van Harry Potter is altijd erg geneigd geweest om de liefdesperikelen, liefdesverdriet en belevenissen van de hoofdpersonen te tonen, dus de twijfel of dit spel vergelijkbare mogelijkheden zal bieden is begrijpelijk.

Nou, we moeten melden dat Hogwarts Legacy zal geen romantiek opnemen in zijn rollenspelvoorstel.. Moira Squier, narrative director van het spel, en Kelly Murphy, gameplay designer, spraken met Game Pro en bevestigden dit.

We hebben bewust besloten het niet te doen. Er is geen manier om het goed te doen, uiteindelijk ben jij de protagonist van het spel en kun je iedereen zijn. We willen dat je kunt zijn wie je wilt zijn. Dat zou te moeilijk zijn om met een romance om te gaan…verklaarde Squier.

Dat en het feit dat je praktisch een 15-jarig kind speelt. Er zijn dingen die we thematisch niet wilden aanraken, Murphy wees erop. Je kunt echter wel vrienden maken en personages ontmoeten en binnen die vriendschap beslissingen nemen.

Dus, twijfel opgelost, had u graag gezien dat Hogwarts Legacy dieper op deze functie inging? Wat we wel weten is dat wat we in de loop van het spel doen op de een of andere manier van invloed zal zijn op de afloop van het verhaal. Het spel biedt meer dan 100 zijmissies die het hoofdverhaal kunnen beïnvloeden.

Een andere grote vraag over het spel is onlangs beantwoord: kun je Zwerkbal spelen in Hogwarts Legacy? Avalanche Software heeft ook duidelijk gemaakt: Ben je klaar om de kasteelde mythische school van magie en tovenarij?

Veel fans zijn optimistisch dat deze nieuwe functie in het spel zal worden geïntroduceerd als DLC na de release van het spel, maar anderen zijn daar niet zo zeker van, omdat de sport zijn eigen mechanica zou vereisen. Wat denk jij?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *