5 trucs die De Sims 4 experts gebruiken die jij misschien niet kent

5 trucs die De Sims 4 experts gebruiken die jij misschien niet kent

Hoewel De Sims 4 al geruime tijd meegaat, betekent het feit dat er veel updates zijn uitgebracht en er voortdurend nieuwe functies en veranderingen worden aangebracht, dat de ervaring nog steeds enorm belangrijk is.

En een van onze belangrijkste zorgen bij het spelen van spelletjes op De Sims 4is om te proberen onze tijd zo goed mogelijk te gebruiken om veel geld te verdienen, en hoewel er procedures zijn die ons in korte tijd veel geld kunnen opleveren, zijn ze vaak erg duur.

En we gaan je niet alleen een methode geven om… geld maar ook andere trucs die profspelers gebruiken en waar jij nu je voordeel mee kunt doen.

Zij zijn trucs voor De Sims 4 die heel eenvoudig uit te voeren zijn, en die je in praktisch een middag kunt uitvoeren.

5 trucs die De Sims 4 experts gebruiken die jij misschien niet kent.

Tijd investeren in tuinieren

Veel mensen verwaarlozen het, maar tuinieren is een van de makkelijkste manieren om geld te verdienen. Koop daarvoor zoveel zaden als je kunt, probeer een beetje te investeren in wat tuiniervaardigheden, en vul dan je hele tuin volledig met zaden en je zult zien dat ze heel snel zullen groeien.

Het is raadzaam om tijdelijk te verhuizen naar een microhuis, zodat je een aantal bonussen hebt en ook veel meer ruimte om te planten.

Als je het goed hebt gedaan, kun je in zeer korte tijd tientallen munten verdienen, veel beter dan met andere duurdere activiteiten.

Koken in bulk

Je moet een reeks maaltijden kiezen waarmee je je personages lange tijd kunt voeden, die goedkoop te bereiden zijn en die meerdere dagen meegaan.

U beseft het misschien niet, maar salade is in dit opzicht het beste, dus kook het maximaal, en uw personages hebben genoeg voedsel voor meerdere dagen. Het goede van salade is dat het niet dikmakend is, dus je personages zullen blij en gezond zijn.

Weten hoe je moet winkelen

We hebben de neiging om altijd die producten te kopen die voor ons het goedkoopst zijn, of eigenlijk de producten die er standaard zijn, in de overtuiging dat de rest te duur is, maar dat is niet het geval.

Aangezien je waarschijnlijk Sims 4 uitbreidingen hebt geïnstalleerd, hebben deze uitbreidingen vaak ramen, stoelen, deuren en andere meubelstukken die zelfs veel goedkoper zijn dan de standaard ramen, stoelen en deuren in het basisspel.

Functies en meer functies

We hebben zoveel eigenschappen dat we soms niet precies weten voor welke we moeten gaan.

Merk op dat elke aspiratiecategorie een speciale passieve bonustrek heeft.

Door ons op deze aspiratiekaraktertrekken te richten, kunnen we een extra eigenschap ontsluiten die ons een leven lang bijblijft, in tegenstelling tot andere die vervagen.

Wij bevelen de eigenschap snelle kennis aan, omdat je daarmee bijna alles in minder tijd kunt leren, en je die eigenschap goed kunt gebruiken naarmate je personage ouder wordt.

De spelinstellingen wijzigen

Wees niet bang om te experimenteren met de opties die het spel je biedt, want meestal laten we de standaardopties zoals ze komen, en dat is niet altijd het juiste.

Misschien wist je dit niet, maar in de spelopties kun je veranderen of je wilt dat je personages die je beheert ouder worden of niet, hun levensduur verlengen of verkorten en zelfs hun algehele autonomie.

Je kunt ook een aantal belangrijke zaken variëren, zoals het thema van angsten en zorgen of het gedrag van de omgeving.

Neem niet alles als vanzelfsprekend aan, en wees niet bang om al deze opties te veranderen, vooral wat betreft de leeftijd.

Als je op zoek bent naar meer, kun je je ook verdiepen in de top 20 mods voor De Sims 4 en de beste mods voor mei, juni, juli en augustus. Ook ALLE cheats, sleutels en codes voor PC, PS4 en Xbox One (2021).

Als je meer uit het spel wilt blijven halen, mag je onze gids met de beste mods voor De Sims niet missen: 50 nieuwe sociale interacties, Superman of Zelda fan objecten en nog veel meer beschikbare opties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *