Wo Long Fallen Dynasty brengt deze maand een nieuwe demo uit op consoles en PC en let op, hij komt met een prijs!

Wo Long Fallen Dynasty brengt deze maand een nieuwe demo uit op consoles en PC en let op, hij komt met een prijs!

Wo Long Fallen Dynasty komt op 3 maart naar PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC om soulslike fans te verblijden met een nieuw aanbod vol actie in Nioh-stijl, maar met een paar belangrijke verschillen.

De enige tijd geleden aangekondigde Wo Long Fallen Dynasty is een van die spellen geworden om in het begin van 2023 in de gaten te houden. Deze weddenschap van Koei Tecmo ziet er echt goed uit. en het heeft het al meer dan eens goed gedaan.

In verschillende tests in de afgelopen maanden heeft Wo Long Fallen Dynasty enkele spelers overtuigd, maar nu de releasedatum steeds dichterbij komt, hebben de makers besloten een kans te geven aan allen die het nog niet geprobeerd hebben.

Een nieuwe kans om Wo Long Fallen Dynasty te proberen

Wo Long Fallen Dynasty krijgt nieuwe gratis demo op 24 februari die beschikbaar zal zijn op PS5, PS4, Xbox X|S Series, Xbox One en PC. (Steam en Microsoft Store). Joei Tecmo kondigde het spel onlangs aan op hun Twitter.

Het bedrijf heeft ook onthuld dat de vooruitgang tijdens deze test kunnen worden opgeslagen en overgezet naar het volledige spel wanneer dat wordt uitgebracht. een paar dagen later, en dat iedereen die het spel speelt in staat zal zijn om krijg je het DLC item Crouching Dragon Helmet.

Details over deze demo qua inhoud zijn onbekend. Sommigen geloven dat het geen enkel nieuw level zal bieden, maar het begin van het spel zal zijn, aangezien de voortgang kan worden overgedragen, zodat het niet logisch zou zijn om een op het midden van de titel gerichte proef aan te bieden.

De duur is ook onbekend, maar zodra we meer details weten laten we het u weten. Wo Long Fallen Dynasty komt eraan en komt op 3 maart uit op PlayStation, Xbox en PC.

Iedereen die eerdere demo’s van Wo Long Fallen Dynasty heeft kunnen spelen zal hebben gezien dat het een paar overeenkomsten met de stijl van een bekend From Software spel. en de titel is al betiteld als de “Chinese Sekiro” samengevoegd met Romance of the Three Kingdoms.

Team Ninja’s actie-RPG wil zich dit jaar onderscheiden, en wil dat doen met Chinese mythologie en esthetiek als kern. Kijk je ernaar uit om Wo Long Fallen Dynasty in handen te krijgen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *