Beste move decks in Marvel Snap om je tegenstanders te verrassen in poule 1, 2 en 3

Beste move decks in Marvel Snap om je tegenstanders te verrassen in poule 1, 2 en 3

De archetypes van Marvel Snap verwijzen naar de verschillende effecten en mogelijkheden die onze kaarten kunnen hebben. Er zijn zes fundamentele vaardigheden, maar drie in het bijzonder springen eruit: kaarten vernietigen, afleggen en verplaatsen.

In andere Marvel Snap gidsen hebben we je verteld over de beste kaarten, strategieën en synergieën met de destroy en discard archetypes. Nu gaan we hetzelfde doen voor het move archetype.

Daartoe presenteren we u twee decks waarin we de beste synergieën en strategieën met bewegingseffectkaarten belichten. Eén deck bestaat uit kaarten uit poule 1 en poule 2, die je in de eerste paar spellen kunt krijgen. De andere heeft kaarten uit poule 3, waar je langer over doet.

Beste move decks in Marvel Snap om je tegenstander te verwarren.

Zwembad 1 en Zwembad 2 Dek

Er zijn niet veel kaarten met bewegingseffecten in poule 1 en poule 2, dus het is goed om te weten wat ze zijn en hoe ze kunnen worden gebruikt, en om onderscheid te maken tussen kaarten die profiteren van het verplaatsen ervan en kaarten die kaarten verplaatsen.

Uit pool 1 vinden we Multiple Man (die bij elke verplaatsing wordt gedupliceerd en een kopie op de oorspronkelijke plaats achterlaat) en Kraven (die in kracht toeneemt telkens wanneer een kaart naar zijn locatie wordt verplaatst). In poule 2 krijg je Gierdie +5 kracht krijgt bij elke beweging.

Wat betreft kaarten die kunnen bewegenvinden we kaarten zoals Iron Fistdie de volgende kaart die je speelt één plaats naar links verplaatst; Doctor Strangedie automatisch de kaart met de hoogste waarde in je veld naar zijn locatie verplaatst; Heimdalleen kaart met 6 kosten die alle kaarten één locatie naar links verplaatst (hetzelfde effect als de Bifrost locatie).

In poule 1 is er ook Nightcrawlerdie de kracht heeft om één keer naar elke locatie te bewegen (maar niet meer zal bewegen) en op 2 staat Mantelwaardoor beide spelers de volgende beurt kaarten kunnen verplaatsen naar hun locatie.

Balanceer je bewegingsdeck met kaarten die baat hebben bij bewegen of bewegen aan hun kant (Multiple Man, Kraven en Vulture) met kaarten waarmee je kaarten kunt bewegen (zoals Iron Fist, Heimdall of Cloak), samen met andere krachtige kaarten waarmee je hun kracht kunt bufferen, zoals Iron Man, Blue Marvel, Forge, America Chavez,…

Dek Zwembad 3

Nieuwe kaarten met bewegingseffecten worden toegevoegd aan pool 3. Hoewel de kaarten in poule 1 en 2 nog steeds effectief zijn, kun je ze vervangen door een van de nieuwe kaarten.

Captain Marvel is zeer uniek, want hij beweegt automatisch op beurt 6 als hij daarmee een spel kan winnen. Hij is een beetje een wilde kaart die niet echt synergieën heeft met andere kaarten in zijn familie, behalve met Kraven, die je altijd in een deck met dit archetype wilt hebben.

De menselijke fakkelelke keer dat het beweegt, verdubbelt het zijn kracht. Daggerkrijgt in plaats daarvan +2 kracht voor elke kaart die de tegenstander heeft als hij beweegt.

Eindelijk, Visie heeft ook geen synergieën om deel uit te maken van het deck, behalve met Kraven, om soortgelijke redenen als Captain Marvel: hij heeft de kracht om elke beurt te bewegen.

Hier laten we je achter met de complete gids voor Marvel Snap, het gratis te spelen kaartspel op iOS en Android, en andere artikelen zoals de beste startkaarten, alle vaardigheden, hoe je kaarten krijgt zonder te betalen, hoe je Season Pass kaarten krijgt zonder te betalen of de beste manier om goud uit te geven.

We leggen ook het beste Guardians of the Galaxy Deck uit, het meest verwoestende Spectrum Deck, de beste decks met destroy archetype, de beste discard strategieën, en de beste kaarten uit Poule 2, Poule 3 en hoe je Poule 4 en 5 krijgt.

We vertellen je ook de beste kaarten met kosten 1, de beste kaarten met kosten 3 en alle kaarten met kosten 6, wat Snap is en hoe je het maakt, hoe locaties werken en hoe je nieuwe varianten krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *