Super Mario Bros: film maakt van het meest verachtelijke voorwerp van Mario Kart een echt personage

Super Mario Bros: film maakt van het meest verachtelijke voorwerp van Mario Kart een echt personage

Super Mario Bros: De film zal ons toelaten om dieper in de lore en de wereld van Nintendo’s legendarische saga te duiken. De film, die wordt op 7 april in de bioscoop uitgebracht. van Illumination blijft nieuwe details vrijgeven en veel fans zijn blij met de laatste onthulling.

Zoals we al zeiden, zullen de omzwervingen van Mario en co. in het Mushroom Kingdom veel materiaal, fanservice en knipogen naar de games opleveren. In feite, in de laatste trailer was er al een duidelijke verwijzing naar Mario Kart.

Het ziet er echter naar uit dat het hier niet bij blijft. Universal Pictures heeft de poster voor Super Mario Bros: The Movie al vrijgegeven en geeft ons een glimp van de hoofdpersonen van de film.

Mario, Luigi, Peach, Bowser… er ontbreekt bijna niemand, maar al deze geweldige figuren uit Nintendo’s videospellen… hebben gezelschap gekregen van een personage dat veel nieuwsgierigheid heeft gewekt bij de fans.

Wij verwijzen naar een echt bijzondere Koopa die tot nu toe in geen enkel spel is gezien en die verwijst naar het meest gevreesde object in Mario Kart, de blauwe schelp… Kijk eens naar het personage boven Kamek en onder Mario in de poster

De blauwe schelp in Super Mario Bros: The Movie

Deze blauwe koopa met een gepunt schild en vleugels heeft spelers van de serie gek gemaakt. Velen zijn bang dat dit de bron zou kunnen zijn van het beruchte voorwerp dat de leidende speler in Mario Kart-races trof.

De waarheid is dat blauwe koopas in veel spellen zijn verschenen (in feite in New Super Mario Bros was een van de voorwerpen die we konden uitrusten), maar geen van hen had spikes, het kenmerk van dit voorwerp (met uitzondering van Iggy Koopa).

Wie wordt dit personage in Super Mario Bros: The Movie? Het is duidelijk dat hij een belangrijke rol zal spelen, aangezien hij op de poster van het hoofdpersonage staat. Denk je dat hij degene is die onze Mario Kart races tot een hel maakt?

Bedenk dat de blauwe schelp werd geïntroduceerd als verbruiksgoed in Mario Kart 64 en sindsdien is het een van de populairste voorwerpen onder de spelers vanwege zijn angstaanjagende kracht en onevenwichtige factor in het spel.

Kijk je uit naar de film? Als je Chris Pratt niet leuk vindt als Mario in Super Mario Bros: The Movie, moet je weten dat hij al een “vervanger” heeft en Pedro Pascal heeft het personage op een absoluut briljante manier geparodieerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *