Wanneer komt Hogwarts Legacy uit voor Nintendo Switch, PS4, PC en Xbox One?

Wanneer komt Hogwarts Legacy uit voor Nintendo Switch, PS4, PC en Xbox One?

Hogwarts Legacy voor PS5 en Xbox Series X|S komt uit op 10 februari 2023 en 3 dagen eerder is early access op beide, afhankelijk van welke editie. Nu, wanneer komt het naar Switch, PS4, Xbox One, PC en Steam Deck?

De Vroege toegang tot het spel van Avalanche Software is eerder vroeger dan later, maar als je staat te popelen om te beginnen in de magische wereld van Zweinstein de juiste editie van het spel brengt je vooruit.

Op dit moment is de enige manier om vroeg toegang te krijgen tot het spel de Deluxe Edition van het spel te kopen, omdat biedt 3 dagen vroege toegang tot het spel.

Maar het is beter om in delen te gaan, want afhankelijk van het platform waarop je het spel wilt spelen, zijn de tijden verschillend, ongeacht de console waarop je het spel wilt spelen.

Iedereen die voorbesteld en/of Hogwarts Legacy Deluxe Edition voorgekocht. speelt het spel op 7 februari, maar deze toegang is beperkt tot de Gebruikers van PlayStation 5 en Xbox X-serie X|S.

Maar danWanneer komt Hogwarts Legacy uit op PC?? Nou, in dit geval zal het dezelfde dag zijn als in de Sony en Microsoft volgende generatie consoles?

De videogame gaat (halfslachtig?) in première in de Common Room…

Voor iedereen die wil genieten van Hogwarts Legacy op PS4 en Xbox One. wordt het wachten tot 4 april 2023, bijna twee maanden na de zussen.

Zoals we u toen al vertelden, de gedeeltelijke vertraging van Hogwarts Legacy veroorzaakte gedeeltelijke schade aan die platforms; het Nintendo-platform niet meegerekend.

De Avalanche Software spel op Switch wordt pas op 25 juli 2023 vrijgegeven, wat belangrijk is omdat het betekent dat er geen College of Witchcraft and Wizardry op Nintendo’s console..

Zoals te zien is in de ingevoegde tweet, Hogwarts Legacy op PS5 en Xbox Series X|S zal speelbaar zijn vanaf 00:00 lokale tijd op 7 februari.

Dat is jammer, want zelfs als u uw Deluxe Edition op Xbox One, PS4 of Switch. er is geen manier om het eerst te spelen, want volgens de FAQ komen die versies zonder Early Access.

Hoewel er een verschil is tussen consoles en PC, kun je op Xbox het spel pre-loaden vanaf 4 februari en op PS5 slechts 72 uur voor deze Access; maar op PC is het een beetje anders.

Zoals we lezen in PCGamesN, de Hogwarts Legacy-versies voor Steam en de Epic Games Store hebben geen preload en geven een beetje voordeel op consoles.

Al met al, de samenvatting van wanneer het uitkomt Hogwarts Legacy voor PC, Nintendo Switch, PS4 en Xbox One. is morgen 7 februari voor de eerste en zomer/april voor de laatste drie platforms.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *