Pokémon Scarlet en Purple: hoe je alle 6-sterrenraids met één slag wint

Pokémon Scarlet en Purple: hoe je alle 6-sterrenraids met één slag wint

Het kan soms zeker vervelend zijn als je het opneemt tegen de verschillende wezens in het Pokémon Scarlet en Pokémon Purple, maar met de juiste strategie is alles veel gemakkelijker.

Het kan echter behoorlijk lastig zijn om de juiste strategie te vinden voor de teraincursies in Pokémon Scarlet en Pokémon Purplemaar we hebben net een professionele strategie gevonden die je nu kunt toepassen.

Het vereist dat we een bepaalde set Pokémon gebruiken met een bepaalde set voorwerpen, maar laten we proberen er zo duidelijk mogelijk over te zijn.

Houd dus goed deze gids in de gaten waarmee je alle 6-sterren teraincursies in Pokémon Scarlet en Pokémon Purple met één klap kunt verdienen.

Pokémon Scarlet en Purple: hoe je in alle 6-sterrenraids kunt winnen met één klap.

Om de strategie uit te voeren moeten we kiezen voor Pokémon met irascibel.

Inzet zijn Krookodile, Crabominable, Tauros van Paldea water en Tauros van Paldea vuur.

Ze moeten allemaal het lint naar keuze dragen dat de aanval verhoogt, maar waarmee je maar één beweging kunt gebruiken, dus we vermenigvuldigen de beweging die we gaan gebruiken met 1,5.

Dan moet het van vaardigheid irascibel zijn, zoals we hebben opgemerkt dat het de verborgene is van Krookodile en Crabominable, en de secundaire van de Tauros.

Bewegingen

 • Krookodile: Aardbeving, pletten, gooit vuil en kwaadaardig.
 • Crabominable: we hebben ijshamer, giga impact, kwaadaardige en muck spear.
 • Tauros Waterblower: aquatische, point-blank, zweep- en jigslag.
 • Tauros Vuurschoppen: stenig, punt-blank, jig-impact en zweep.

Extra wezens die je nodig hebt

Om ons in te dekken tegen de andere Pokémon die we tegenkomen, moeten we ook de volgende in ons team opnemen:

 • Perrserker: krijs, zwaarddans, ijzeren hoofd en klauwenslijper.
 • Ferropalmas: thunder fist, cruel volt, drum en drain fist.

Ondersteunt

 • Medichan: uitwisseling, body slam, sloop en kogelvuist. We moeten gebruik maken van zijn pure energie vermogen dat dankzij yoga de kracht van zijn fysieke aanvallen verdubbelt.
 • Snorunt: Vriezende mist, lawine, sneeuwstorm en lijfslag. Hij is van belang in de Mentale Kracht Vermogen, waar hij niet geïntimideerd wordt door de aanvallen van andere Pokémon en geen last heeft van de effecten van intimidatie.
 • Glalie: Vriezende mist, sneeuwstorm, koud water en pletten. Het heeft ook de Mental Strength Ability.
 • Umbreon: getjilp, spot, versterking en lichtscherm. De Ability waarin we geïnteresseerd zijn is Synchro, waarbij het vergiftiging, brandwonden of verlamming verspreidt naar de Pokémon die die toestand veroorzaakt.
 • Murkrow: taunt, chirp, acrobaat en gemoedsrust. Wij zijn geïnteresseerd in de prankster ability waarbij zijn status moves hoge prioriteit hebben. Het bevat ook de evolutionaire erts zodat het beter tegen een stootje kan.

Nu hoeven we alleen nog maar al het bovenstaande uit te proberen op een van de teraincursies met zes sterren of minder, en je zult zien dat we de tegenstander met één klap kunnen verzwakken.

Uiteraard is het aan jou om te weten hoe je de belangrijkste wezens gebruikt, afhankelijk van het type Pokémon waarmee je te maken krijgt, en het is ook aan jou om je voordeel te doen met de steunpunten, afhankelijk van de omstandigheden van het gevecht.

Speel je Pokémon Scarlet en Purple? Dan raden we je aan deze gidsen over Hobby Consolas te bekijken: Hoe krijg je snel geld, Hoe verander je het type van een Pokémon, Hoe krijg je Miraidon en Koraidon, Hoe Picnic breeding werkt en antwoorden op alle quizzen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *