10 PS4- en PS5-games om als Valentijnscadeau te geven en zeker goed te doen

10 PS4- en PS5-games om als Valentijnscadeau te geven en zeker goed te doen

Als u een van die mensen bent die profiteren van Valentijnsdag om uw partner een speciaal cadeau te geven en uw partner houdt van videogames, brengen wij u een ander maar logisch voorstel: geef een videogame aan je partner voor Valentijnsdag.

Geniet van videospelletjes waarin liefde een zeer belangrijke rol speelt. Of u nu een cadeau wilt geven of gewoon wilt genieten van een speelavond, dit is onze selectie van romantische videospelletjes voor Valentijnsdag.

Dit zijn videospelletjes van PS4 en PS5, voor deze consoles beschikken over een uitgebreide catalogus vol juweeltjes waarin uiteraard plaats is voor romantiek van alle soorten: de klassieke, de intieme, de chaotische, de gekke en zelfs die welke zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld.

Rekening houdend met de hoeveelheid videospelletjes die in de loop van de geschiedenis op verschillende platforms op de markt zijn gebracht. Dit zijn 10 PS4- en PS5-games om te geven voor Valentijnsdag en het zeker goed te doen..

  1. It Takes Two
  2. The Last of Us Part II
  3. Shadow of the Colossus
  4. Catherine: Volledig lichaam
  5. Uncharted
  6. KeyWe
  7. Persona 5 Royal
  8. Life is Strange
  9. Puyo Puyo Tetris 2
  10. Te gaar! Alles wat je kunt eten

It Takes Two

It Takes Two voor PS4

De titel van het spel zegt het al: It Takes Two is ontworpen als een superleuke bindingservaring voor twee spelers. Zozeer zelfs dat er is geen single-player optiewat betekent dat je iemand anders aan je zijde moet hebben om van deze ervaring te genieten.

It Takes Two is ongetwijfeld het beste PS5-spel voor koppels, omdat het een zeer realistisch verhaal vertelt over een stel dat een moeilijke tijd in hun relatie doormaakt, en de gameplay heeft precies de juiste hoeveelheid uitdaging. Wie beter dan je betere helft om je te vergezellen op dit kleurrijke avontuur?

The Last of Us Part II

The Last of Us Part II voor PS4

De Last of Us-serie is het tv-fenomeen van het moment. HBO Max bewijst dat videogame-adaptaties heel goed kunnen zijn, en de lat is heel hoog gelegd: we hebben het over, niet meer en niet minder, een van de beste videogames uit de geschiedenis. Wat trouwens verrassend goedkoop is.

Een zombie holocaust is geen excuus om verliefd te worden…En zo niet, vertel dat maar aan Ellie en Riley… Of Ellie en Dina, want als we in onze recensie van The Last of Us: Left Behind de relatie belichtten als een van de sterke punten van het spel, verandert Ellie in het tweede deel, een van de titels van het jaar, van partner.

Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus voor PS4

Speel een klassieker afstoffen die gelukkig, ondanks dat hij in 2005 is uitgebracht, nog steeds op meer huidige platforms kan worden gespeeld dankzij de PS4-remake.

Ja, Shadow of the Colossus is een cliché van romantische liefde. En het is een spel dat (ondanks dat het een zeer onderhoudend en speelbaar avontuur is) het verhaal vertelt van een minnaar die de liefde van zijn leven weer tot leven wil wekken.

Catherine: Volledig lichaam

Catherine: Full Body voor PS4

Een van Atlus’ grootste werken keert in 2019 terug in de vorm van een nieuwe versie met enkele nieuwe functies exclusief voor de PS4. De essentie van Catherine: Full Body blijft echter hetzelfde: de dunne lijn tussen trouw en ontrouw. tussen Catherine, die duidelijk is dat ze bij haar vriend wil gaan wonen, en bovengenoemde, die niet zo duidelijk is.

Nieuwe plots en cinematics, nieuwe soorten puzzels. (vrij moeilijk) en een enorme herspeelbaarheid dankzij de nieuwe eindes als belangrijkste troeven ten opzichte van het origineel.

Uncharted

Een andere AAA-titel waar we de klassieke filmromantiek terugvinden is Uncharted, waar we kunnen genieten van de punch van de personages met een ritme dat nogal doet denken aan avonturenfilms.

De schatzoeker Nathan Drake en zijn partner Elena schitteren in momenten die typisch zijn voor elk koppel.… Maar ze redden ook af en toe elkaars leven. Natuurlijk heeft elk van hen zijn eigen belangen, ze zijn niet het klassieke “lapa” koppel.

KeyWe

In het schattig chaotische coöperatieve spel KeyWe, is het aan u en uw betere helft om de post soepel te laten verlopen in het Bungalow Basin postkantoor.. Jeff en Debra zijn de nieuwe werknemers van het postkantoor, evenals twee van Nieuw-Zeelands beroemde loopvogels, de kiwi’s.

Het postkantoor hangt volledig af van het vermogen van de spelers om samen te werken als Jeff en Debra, pikkend en wapperend rond het postkantoor. Of je nu gelukkig getrouwd bent of op een eerste date, KeyWe is… een van de beste PS5 spellen om met z’n tweeën te spelen.omdat het leuk en luchtig is en toch een goede dosis teamwork vereist om te winnen.

Persona 5 Royal

Persona 5 Royal, de bekroonde JRPG van Atlus, biedt nog meer inhoud en is voor het eerst in de hoofdreeks vertaald in het Engels. Als Persona 5 een diamant was, dan is de koninklijke versie, met zijn enorme aantal toevoegingen, veranderingen en verbeteringen, de begeerde schat van het paleis.

Met een boeiend plot vanaf het begin, een complete vertaling en een zeer artistiek tintje is de RPG Persona 5 Royal heeft zijn deel van datum simulator gekruid met het oplossen van mysterieuze moorden….

Life is Strange

Life is Strange is een veteraan maar essentieel spel vanwege zijn thema’s, zijn personages en omdat niets is wat het lijkt. Dit avonturenspel heeft ook een prachtig liefdesverhaal tussen twee meisjes.

Een andere optie is Life is Strange: True Colors, waarin Alex Chen zijn bovennatuurlijke vermogen demonstreert om de intense gevoelens van anderen te absorberen en te manipuleren. Na de dood van zijn broer, zogenaamd per ongeluk, moet Alex leren zijn krachten te beheersen om de waarheid en de duistere geheimen die in een klein stadje verborgen liggen, aan het licht te brengen.

Puyo Puyo Tetris 2

Tetris is natuurlijk een van de bekendste en meest geliefde videospelletjes aller tijden. Combineer het met de Japanse cultklassieker Puyo Puyo en je hebt een schattig, verslavend en zeer competitief puzzelspel. Puyo Puyo Tetris 2 is een van de beste PS5 spellen voor koppels. omdat het een verscheidenheid aan split-screen spelmodi biedt in Arcade Multiplayer.

Een van de leukste spelmodi schakelt automatisch tussen Puyo Puyo en Tetris, wat je scherp houdt. Er zijn zoveel verschillende manieren om te spelen tegen elkaar in arcade uitdagingen die, voor je het weet, je de tel kwijt bent van de uren die je samen hebt doorgebracht.

Te gaar! Alles wat je kunt eten

The Overcooked! brengt jou en je partner in een chaotische keuken. waarbij je moet proberen zoveel mogelijk bestellingen van klanten te bedienen voordat de tijd om is. Maar daar houdt het niet op. In Overcooked moet je een restaurantkeuken runnen in een vulkaan, op een zinkend schip of met magische portalen die het voorbereidingsstation met het fornuis verbinden.

Te gaar! All You Can Eat brengt de eerste twee spellen uit de serie samen. om chaotisch door meer dan 200 levels te koken. En hoewel Overcooked! een coöperatief spel is, betekent dat niet noodzakelijkerwijs dat het een vriendelijk spel is. Iemand moet tenslotte de schuld op zich nemen voor de verbrande frietjes of de pizza die in een mijnschacht viel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *