We spelen Hogwarts Legacy live en beantwoorden al je vragen.

We spelen Hogwarts Legacy live en beantwoorden al je vragen.

Zoals je misschien al weet als je de voorpagina van de website hebt bekeken, zijn de recensies van Hogwarts Legacy, het langverwachte nieuw Harry Potter spel komt 10 februari uit op PS5, X|S Series en PC (en later op PS4, Xbox One en Nintendo Switch).

Het lijkt erop dat het spel het goed heeft gedaan, en niet alleen omdat wij het zeggen: de persrecensies uit de hele wereld zijn zeer lovend, met een score van 86% op Metacritic…U kunt een kijkje nemen op de Hogwarts Legacy compilatie van partituren voor allemaal.

Als dit uw verlangen om het in handen te krijgen alleen maar heeft doen toenemen, hebben wij de oplossing: vandaag, vanaf 15:00 uur, spelen we Hogwarts Legacy live op de YouTube en Twitch kanalen van Hobby Consolas.. Hier zijn de links:

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=XmRb11q2WjY(/embed)

Om spoilers te voorkomen, beginnen we een spel vanaf nul. Bovendien, tijdens de live kunt u ons al uw vragen stellen over Hogwarts Legacy.Nu het embargo is afgelopen, kunnen we vrijuit praten over de inhoud en wat we ervan vinden.

Wat kun je verwachten? Nou, het begin van het verhaal, waarin sommige personages worden geïntroduceerd… Inclusief de onze! Want zodra we beginnen, moeten we onze hoofdpersoon creëren met behulp van een volledige karakter-editor.

Daarna kunnen we laten zien hoe het gevechtssysteem werkt, de spreuken, de verkenning van Zweinstein en de omgeving… En natuurlijk laten we ook de verschillen zien tussen de grafische modi van Hogwarts Legacy.

Als je geïnteresseerd bent, weet je het al: staan we om 15:00 uur klaar op onze YouTube- en Twitch-kanalen voor een livestream van Hogwarts Legacy..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *