Resident Evil 4 Remake zal trouw zijn aan het origineel en niet snijden in de inhoud, maar Capcom heeft volgens een insider enkele aspecten veranderd.

Resident Evil 4 Remake zal trouw zijn aan het origineel en niet snijden in de inhoud, maar Capcom heeft volgens een insider enkele aspecten veranderd.

De terreur van Resident Evil komt binnenkort terug. Capcom heeft het verhaal van de Winters afgesloten met twee prachtige remakes van Resident Evil 2 en 3. Resident Evil 4 RemakeDe remake van een van de meest geliefde spellen aller tijden.

Het is niet makkelijk om Resident Evil 4 aan te passen aan onze tijd. En niet alleen vanwege een ”romantisch” thema, maar ook omdat zijn de meeste spelmechanismen goed bewaard gebleven. tot op de dag van vandaag.

Zonder Resident Evil 4 hadden we bijvoorbeeld geen action-adventure games als Uncharted of Gears of War gehad. Capcom wil bewijzen dat ze de taak aankunnen om dit geweldige spel uit 2005 op te frissen zoals het hoort.

Het zal de 24 maart als Resident Evil 4 Remake klaar is. Het goede nieuws is dat er geen delen van het origineel worden geschrapt, zoals Resident Evil 3 en de klokkentoren deden.

Met andere woorden, de stadia van het originele spel… (het dorp, het kasteel en het eiland) zal deel uitmaken van Resident Evil 4 Remake… hoewel er natuurlijk enkele veranderingen zullen zijn.

Een getrouwe remake, maar ook een dappere

Dit is het uitgangspunt dat Capcom in gedachten heeft gehouden tijdens de ontwikkeling. Zoals we al gezien hebben in Dead Space Remake, zal deze nieuwe versie van Resident Evil 4 niet snijden in de inhoud van het origineel.maar zal het nog verder uitbreiden.

Insider Dusk Golem, bekend om zijn bronnen dicht bij Capcom en zijn liefde voor Resident Evil, heeft nieuwe details over het spel onthuld. De informatie is echter onbevestigd.

Om te beginnen, Dusk Golem wijst erop dat Resident Evil 4 Remake wordt “trouw” aan het origineel, met behoud van alle delen van het avontuurevenals de Separate Way campagne met Ada Wong.

Ondanks deze trouw, waarschuwt de insider dat Resident Evil 4 Remake… verandert enkele aspecten van de klassieker, zowel wat betreft de uitvoeringsschema’s als het artwork.. Verwacht niet hetzelfde spel, maar met slechts een technische update.

Bepaalde secties en delen van het spel zijn opnieuw ontworpen, zegt Dusk Golem. Het meest opvallende is de “trol” die we zagen in Resident Evil 4, die nu een ander uiterlijk krijgt.

Ada Wong’s verhaal (opgenomen in Separate Ways) zal ook deel uitmaken van Resident Evil 4 Remake, maar, blijkbaar, Capcom zal aangeven hoe we dit verhaal kunnen beginnen…. Het zal niet hetzelfde zijn als het origineel uit 2005.

Dusk Golem bevestigt ook dat Krausser zal in de remake spelen, en dat de lengte (niet gespecificeerd) vergelijkbaar zal zijn met het originele spel, maar exclusief extra’s en uitbreidingen.

Dusk Golem twijfels Capcom werkt aan een virtual reality versie voor PS VR2Zijn er delen uit het origineel geknipt? Nee, maar de term “snijden” is zeer subjectief.

Resident Evil 4 Remake zal beschikbaar zijn op PS5, PS4, Xbox X|S Series en PC vanaf 24 maart. Je kunt het spel nu pre-orderen bij GAME-winkels, of de iconische hut-scène bekijken, die er nu spectaculairder uitziet dan ooit tevoren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *