Hoe u de Nintendo Direct van vanavond kunt bekijken: schema, streams en welke aankondigingen u kunt verwachten voor Nintendo Switch

Hoe u de Nintendo Direct van vanavond kunt bekijken: schema, streams en welke aankondigingen u kunt verwachten voor Nintendo Switch

Nintendo organiseert een nieuwe Nintendo Direct vandaag en na vele geruchten gaan we eindelijk updates krijgen over een aantal games voor 2023 na een paar maanden waarin het Japanse bedrijf heeft gezwegen.

Nintendo Switch gaat een heel belangrijk jaar in zijn geschiedenis tegemoet en er is veel om naar uit te kijken. The Legend of Zelda Tranen van het Koninkrijk en vele andere verleidelijke voorstellen.

Deze Nintendo Direct ziet er dus zeer aantrekkelijk uit, waar kijk jij het meest naar uit? Als u niets wilt missen, kunt u deze informatie over het evenement beter niet overslaan.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=xYT-yqoLgOY(/embed)

Planning en duur van de Nintendo Direct

De Nintendo Direct begint om 23:00 uur. (Spaanse tijd op het vasteland) op woensdag 8 februari. Het evenement zal een duur van 40 minutendus verwacht een paar grote aankondigingen vanavond.

Normaal gesproken is dit de gebruikelijke lengte van een Nintendo Direct, en het is zeer waarschijnlijk dat het evenement een soortgelijke structuur zal hebben als eerdere presentaties: een batterij trailers, gameplay en zelfs een optreden van een ster.

Hoe de Nintendo Direct te bekijken

Nintendo doet geen livestreams op Twitch, dus er is maar één manier om deze Nintendo Direct live te bekijken. Het evenement wordt gestreamd op de officiële YouTub-kanalen.e. Zoals altijd is de meest aanbevolen optie het kanaal van Nintendo Spanje.

Bovendien, hier bij Hobby Consolas zullen we u er alles over vertellen…. Mis het web niet om de samenvatting van de presentatie te kennen en ook de belangrijkste onthullingen die deze Nintendo Direct ons heeft nagelaten. Je kunt ook met ons meekijken op ons Twitch-kanaal of op deze Youtube livestream, en we zullen commentaar geven op alles wat wordt aangekondigd!

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=6HZNJrNu4_s(/embed)

Wat kunt u verwachten van deze Nintendo Direct

Op dit moment is de inhoud van het evenement nog niet bekend, hoewel de grote N al heeft aangegeven dat de Direct zich zal richten op het tonen van games van Nintendo Switch gepland voor de eerste helft van 2023.

Natuurlijk heeft het niet lang geduurd voordat er een paar kandidaten opdoken waar alle fans op zitten te wachten. Het is duidelijk dat The Legend of Zelda Tears in de schijnwerpers is gesprongen om zijn aanwezigheid te laten voelen. We kijken naar de grote release van 2023, komt op 12 mei naar Switch.

Hoewel het niet de enige was die werd genoemd. Kirby’s Return to Dream Land Deluxe, dat op 24 februari verschijnt, of Octopath Traveler II, dat ook deze maand uitkomt, zijn andere mogelijke blikken.

En wat het springen in het zwembad betreft. Velen kijken reikhalzend uit naar Hollow Knight Silksong (dat onlangs nieuwsgierig nieuws maakte) en Advance Wars 1+2, dat al klaar is voor release. Wat zou jij graag zien in deze Nintendo Direct voor Switch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *