Hoe krijg je de bezem in Hogwarts Legacy?

Hoe krijg je de bezem in Hogwarts Legacy?

De erfenis van Zweinstein heeft magische paarden en bezems als de meest gebruikte manier van vervoer. De titel, die fans van Harry Potter laat ons vliegen op een bezemsteel zoals de hoofdpersonen van de saga deden.

En ondanks het feit dat Zwerkbal niet in de spel Ten eerste kunnen we echt rondvliegen op een bezemsteel. Nou, als het jeukt om door de magische wereld te vliegen, zal deze gids je er alles over vertellen. wat je moet doen om de bezemsteel vrij te spelen… zo snel mogelijk in Hogwarts Legacy.

Hoe krijg je de bezemsteel in Hogwarts Legacy?

De waarheid is dat het niet lang duurt voordat je op een bezemsteel kunt vliegen in het spel dat zich afspeelt in het magische universum van Harry Potter. Je moet gewoon wat geduld hebben en als je eenmaal op de school bent… moet je een bepaalde missie voltooien.

De missie die we bedoelen heet “Flying Class”. en fungeert als een soort handleiding waarin je leert hoe je een bezem moet besturen. Als je deze missie hebt voltooid, krijg je je eigen bezem.

Hoe? ga naar Hogsmeade en stop bij de Spintwitches winkel. waar je je eigen bezemsteel en bezemsteel kunt kopen. Er zijn genoeg opties, hoewel de Nimbus 2000 nog lang niet op de markt is.

Je kunt zien dat krijg de bezem in Hogwarts Legacy is niet te ingewikkeld. Als je klaar wilt zijn voor de komst van magie, zijn hier enkele zeer interessante gidsen.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed of hoe je een GRATIS exclusief masker en gewaad krijgt voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog of 11 dingen die ik wou dat ik wist voordat ik Hogwarts Legacy speelde. Wat vind je van het spel dat zich afspeelt in het universum van Harry Potter?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *