Computer Today 2022 Awards: ASUS ROG Strix SCAR 17 en Netflix winnen top gaming en entertainment awards

Computer Today 2022 Awards: ASUS ROG Strix SCAR 17 en Netflix winnen top gaming en entertainment awards

Onze technologische collega’s hebben zojuist de Computer Today Awardshet jaarlijkse gala waar de technologie-industrie samenkomt om te erkennen de beste apparaten, producten, diensten en professionals van 2022..

Net als de Hobby Awards worden de Computer Today Awards niet gekozen door de redactie, maar door het zijn de lezers, met hun stemmen, die de winnaar van elke categorie bepalen…. En zoals in voorgaande jaren was de deelname massaal, met duizenden verzamelde stemmen.

Met andere woorden, voor het zoveelste jaar hebben de gebruikers van ComputerHoy.com en de lezers van het tijdschrift Computer Hoy de beste computers en laptops, mobiele telefoons, Smart TV’s, smartwatches en zelfs telefoonoperators van 2022 gekozen.

De prijsuitreiking vond plaats in ESNE, de universitaire school voor design, innovatie en technologie, waar professionals uit de technologiesector in Spanje bijeenkwamen.

Dit zijn de winnaars van de Computer Today 2023 Awards:

De grote winnaar van de Computer Today Awards 2023 was Apple, met vijf prijzen, gevolgd door Samsung, met vier prijzen. Daarnaast werd Samsung uitgeroepen tot technologiemerk van het jaar, een prijs die de afgelopen jaren naar Xiaomi ging.

Naast de prijzen waarop gebruikers en lezers hebben gestemd, hebben de redacteuren van Business Insider en Computer Today ook bedrijven erkend die op andere gebieden uitblonken. Dit waren de Computer Today Special Awards.

  • CH 2022 Speciale redactieprijs: Niets Telefoon (1)
  • Special Career Achievement Award: Ramiro Larragán, Marketing Directeur van HONOR Spanje
  • MOBILITY INSIDER SPECIALE PRIJS: Iberia
  • SMART BUSINESS SPECIAL AwardIntel
  • SPECIALE prijs BETER KAPITALISME: Repsol
  • CEO INSIDER SPECIAL AwardJaime de Jaraíz, voorzitter en CEO van LG Electronics Iberia

Een gala dat samenvalt met de 25e verjaardag van de lancering van het tijdschrift Computer Hoy, dat nog steeds trouw zijn stipte afspraak met de kiosken nakomt en dat vandaag nog steeds door duizenden trouwe lezers wordt gekocht.

De website computerhoy.com is momenteel een van de belangrijkste informatiesites over consumententechnologie in ons land. Het heeft meer dan 7 miljoen gebruikers per maand (Google Analytics januari 2023).

Ten slotte is Business Insider, met meer dan 300 miljoen maandelijkse lezers tussen al haar edities, het digitale medium voor economische informatie met het grootste publiek ter wereld.

Economie en technologie zijn de twee belangrijkste inhoudelijke gebieden. In Spanje werd het in 2017 gelanceerd en heeft het al 10 miljoen unieke tellende gebruikers (Google Analytics januari 2023) en in december 2022 was het de derde meest gelezen economische website, volgens gegevens van GFK Spanje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *