Het kiezen van een Hogwarts Legacy toverstok: welke kern, flexibiliteit en lengte moet ik kiezen?

Het kiezen van een Hogwarts Legacy toverstok: welke kern, flexibiliteit en lengte moet ik kiezen?

Een van de eerste keuzes die we moeten maken in Hogwarts Legacy is welke toverstok we moeten kiezen. Hogwarts Legacy is die van kies een staf. Elke goochelaar zou er een moeten hebben en Ollivanders staat ons toe er zelf een te ontwerpen, en pas op, want het aantal ontwerpkeuzes dat ons wordt voorgeschoteld kan intimiderend zijn.

Net als Harry Potter deed, maar deze keer met meer vrijheid, zullen we in Hogwarts Legacy onze toverstok kunnen vormen. Aangezien dit een belangrijke en unieke keuze is, lees je hier hoe je dat doet geven we je de sleutels, zodat je er niet aan hoeft te twijfelen.

Een toverstok kiezen in Hogwarts Legacy: welke kern, soepelheid en lengte moet ik kiezen?

Kort na het begin van je magische avontuur ga je naar. Hogsmeade (naar de winkel van Ollivander). om je eigen staf te krijgen. Zoals gezegd is het aan de speler om te kiezen hoe hij eruit zal zien, dus wees voorbereid om zijn kenmerken te selecteren.

Om te beginnen moet u kies de houtsoort, de lengte en de flexibiliteit uit een groot aantal opties. Daarnaast kunt u ook kies de kern uit drie mogelijkheden: drakenhartzenuwen, eenhoornhaar en feniksveer.

Je moet weten dat deze keuzes geen invloed hebben op de toestand van je toverstok en gewoon in het spel zijn geïntroduceerd als een element dat is gemaakt om fans te prikkelen (wat ze gelukt is). Dus, laat je fantasie de vrije loop in dit deel.

Er is echter één belangrijke keuze, en die moet je maken. kies uit 8 verschillende stijlen en elk heeft 3 variaties. Dit bepaalt het uiterlijk van je toverstok. en wees voorzichtig, want als je eenmaal de jouwe hebt gekozen, kun je die voor de rest van het avontuur niet meer veranderen.

Dat klopt, tijdens je verblijf op Zweinstein, kun je het uiterlijk van de stok enigszins veranderen door handvatten te krijgenDus ga je vlierbloesemstaf halen, we weten dat je een stoute jongen bent!

Als je klaar wilt zijn voor de komst van magie, zijn hier enkele zeer interessante gidsen.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe krijg je een GRATIS exclusief masker en gewaad voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *